WT-9 Dynamic, generell info :

 

Dynamic WT-9 er et av de aller beste og mest populære sportsfly som finnes. Flyene brukes privat, til skoling, utleie og til seilflysleping. Flyet kan leveres enkelt utstyrt, eller med Dynon eller Gramin glass-cocpit. .

Finishen er meget bra og alle detaljer er så bra at selv den mest kresne, vil bli fornøyd. Dynamic kjennes solid ut, og når du tar på flyet, gir det et inntrykk av å være et tyngre fly, og ikke et typisk "tynt" mikrofly. Noe som er spesielt med å bygge fly i Slovakia, er at flyet først bygges som "normal-klasse" fly ( småfly ) og deretter klare vekt-kravene for å få den som mikrofly. 

Kabinen er veldig romslig, og "godt voksne" nordmenn får plass, og 190 cm piloter er ikke noe problem. Setene er faste, men man kan "justere" en del med ekstra skumgummi under putene for å bygge opp eller fram om nødvendig. Justerbare pedaler er en option. Du sitter godt, og med god utsikt og lavt støynivå, gjør flyet perfekt til langturer eller mange timers skoling.  

Dynamic er et meget driftsikkert fly, og flyene er det mest brukte klubbflyet i Norge og har også flest timer. De privat-eide maskinene flyr rundt i hele Norge og halve Europa. Norske maskiner har vært i Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Polen, Tyskland, Tjekkia, Slovakia og Frankrike. Det er over 50 Dynamicer i Norden. I Frankrike er det solgt over 100 Dynamicer, og dette flyet er et av de aller mest populære mikrofly i hele Europa. 

lagt til handlevogn