Personuppgifter
Den 25 maj 2018 träder en ny lagstiftning i kraft - dataskyddsförordningen, kallad GDPR.

GDPR ska stärka enskilda personers rättigheter över hur företag, myndigheter och organisationer får samla in och använda personuppgifter.

Detta innebär att samma regler för hur personuppgifter får hanteras ska gälla i hela EU. 
Dataskyddsförordningen ersätter personuppgiftslagen, som idag reglerar hur företag får samla in och använda personuppgifter.   

Spanien Deli är ansvarig för hur de personuppgifter som du lämnar vid köp behandlas av oss för att administrera köp, returer och reklamationer.
Följande uppgifter lagras :
För- och efternamn, adress, mobilnummer, e-mail samt orderhistorik. Spanien Deli lagrar dessa uppgifter i 1 år vid köp, därefter raderas all information om er .
Dessa uppgifter lämnas ej ut till tredje part förutom Postnord, se nedan.

Köp via vår web alternativt över disk.


* Vid köp via Payson, sparas dina uppgifter där. 

Payson GDPR policy

* Vid köp via iZettle, sparas dina uppgifter där.

iZettle GDPR policy

* För att kunna skicka beställningar, används Postnord som då får viss information. De uppgifter som delas är för- och efternamn, adress, mobilnummer samt

e-mailadress.


Rätten att bli glömd och ta del av lagrad information:


Du har när som helst rätt att raderas ur vårt system (med viss begränsning enl. bokföringslagen)
Du har rätt att få ett utdrag av all information som Spanien Deli har om dig. 

När du lägger din beställning hos spaniendeli.se uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning , godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet enligt ovan för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.



Hör av dig vid frågor eller om du vill att vi tar bort dina kontaktuppgifter omedelbart. Kontakta oss på kontakt@spaniendeli.se

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)