Dykh-Tau September 2019

Dykh-Tau September 2019

Følg Krystallen som plasseres helt opp på fjelltoppen Dyk Tau, høsten 2019, med sine 5 205 meter over havet. Dykh-Tau det nest høyeste fjellet i Kaukasus. The Hope Crystal blir fraktet på toppen av fjellet av Eventryrinnen, Emilie Chistersdotter.

Emelie Christersdotter er en eventyrer av natur og bestiger fjell  over hele verden. Hun formidler selv at hun er ydmyk og stolt over å ha blitt forespurt om å gjennomføre oppdraget. Eventyrinnen vil bidra med sin sjels ressurs som eventyrer ved å bringe flere krystaller til fjelltopper rundt om i verden fylt med håp og drømmer for en ny og bedre jord. 

 Eventyrinnens reise opp fjellen kan følges på Instagram og Facebooksidene til Soul Energy in Motion. 

Du kan være med å bistå ved å sende lys og kjærlighet gjennom dine resursser. Ved  å kjøpe en Hope Crystal via web shop kan du bidra med å sende energi via stenen gjennom din hjertefrekvens til krystallen som vil ligge på toppen av Dykh-Tau. 

The Hope Crystal har en meget høy energi frevens. Krystallen er en Selenitt som bringer lys inn i materien. Krystallen ivaretar og beskytter positiv energi gitt fra hjertefekvens også kjent som den ubetingede kjærligheten. 

Når krystallen leveres tilbake til fjellet bistår den i å gjenopprette balansen til Moder Jord gjennom elementene jord, luft, ild og vann. 

18.07.2019 23:23