Våre leverandører:

Sprosser, skodder og glasslister.

Alt innen PVC Vinduer og dører

Spesialisten for garasjeport og industriporter 

Skredersydd solskjerming

Vi har det du trenger til ditt hus

Vi har kun leverandører som leverer produkter av høy kvalitet til konkuransedyktige priser. Ingen av våre leverandører har "standard mål", men leverer produktene slik du som kunde ønsker. Det er derfor vi kan si:

Ditt mål, vår standard.

Du skal være trygg på kvaliteten og vi leverer produkter med markedsledende garantier. 

Produkter

  • Våre garasjeporter leveres med 40 mm isolasjon, produsert i aller beste europeiske kvalitet. Vårt samarbeid med GAPO gir oss mulighet til å tilby alle varianter og design. Trykk HER for mer informasjon om garasjeporter.
  • Sprosser produsert i norskplast, tilpasset ditt vindu og levert med "som eneste leverandør" livstidsgaranti på hele sprossen. Trykk HER for mer informasjon om sprosser, skodder og glasslister.
  • Ved å samarbeide med NORSOL®, som er en av landets ledende solskjermingsbedrifter, får vi mulighet til å levere alt innen solskjerming. Trykk HER for mer informasjom om solskjerming
  • Drutex er europas største produsent av PVC vinduer og dører, de produserer 7000 vinduer hver dag alle på individuelle mål. Vinduene er selvsagt godkjent av Norsk Vindus- og Dør Kontroll (NVDK). Trykk HER for mer informasjon om viduer og dører.