Utvendige persienner

Utvendige persienner fra NORSOL har med årene blitt allemannseie fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord.

Norge særpreges av klare skiller mellom de fire årstidene; varierende temperatur og solforhold gir ulike behov og krav til lyssetting og inneklima. At norsk byggetradisjon har utviklet seg med stadig økende og varierte syd-vest vendte vindusflater har også bidratt til persiennens popularitet.

På vinteren er solen lav og da er det lett å vinkle persiennens lameller for å unngå blending. Behagelig lys verdsettes både over en samtale eller rundt TV apparatet. Beskytt også dine gulv og møbler med persiennens lysregulering. I sommerhalvåret bidrar også persiennen til behagelig innetemperatur.

Mer enn 90% av solvarmen stenger du ute med din persienne – i tillegg har den også en isolerende effekt vinterstid. Velg persiennetype både etter vindustype og hvor værhardt det er. Motor og automatikk sikrer optimal komfort og lang levetid på produktene. Tenk gjerne på hvilken gjenskinnsfarge glasset gir fra utsiden like mye som fargen på huset ditt; matches persiennens lamellfarge mot glasset blir inntrykket likeverdig både når persiennen er i bruk og når den er oppe.

 

.

 

 

Klikk på produkt:

Passer utmerket til et vippevindu eller en terrassedør. 

 

 

En utvendig persienne for de fleste anledninger. Skreddersys til alle vindusformer inntil 6 kvadratmeter.

 

En utvendig persienne bygget for norske værforhold og byggeskikk. Skreddersys til alle vindusformer med ekstra vindsikring i toppkassen for ekstra stabilitet. 

.

 

Skreddersys til alle vindusformer med ekstra vindsikring i toppkassen for ekstra stabilitet. Profilerte 80 mm lameller gir svært godt utsyn selv når de er vinklet etter solens gang.