Joulukalenterimme tarjoaa iloa ja jännitystä joulun odotukseen

Joulukalenterimme tarjoaa iloa ja jännitystä joulun odotukseen

Kohta se alkaa, Sky Beauty & Day Span joulukalenteri hoitolamme Facebook- ja Instagram-sivuilla! Luvassa on upeita etuja päivittäin 1.-24.12. välisenä aikana. Varmista etteivät edut mene sinulta ohi ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Heti 1. joulukuuta avataan Sky Beauty & Day Span joulukalenterin ensimmäinen luukku Facebook- ja Instagram-sivuillamme. Jouluaattoon asti avaamme joka päivä uuden luukun, jonka takaa löytyvät ihanat yllätykset ja tarjoukset sinulle. Kalenteriedut ovat voimassa vain saman päivän, joten varmista alla olevan vinkin avulla että saat edut.

Facebook suodattaa nykyään uutisvirtaasi entistä tehokkaammin, mikä tarkoittaa, että vaikka seuraat Facebook-sivuamme, saattavat monet julkaisut silti jäädä näkemättä. Ottamalla käyttöön Facebookin ilmoitukset, varmistat, että näet päivitykset ja pääset avaamaan jokaisen luukun. Näin se onnistuu:

  1. Mene Sky Beauty & Day Span Facebook-sivulle.
    www.facebook.com/skybeautydayspa
  2. Valitse Tykkää ja Seurataan.
  3. Klikkaa Ilmoitukset-kohdan vieressä kynä -symbolia.
  4. Säädä ilmoitusasetuksia ja valitse julkaisut. Klikkaa sen jälkeen Valmis.

Tykkää, seuraa ja ota ilmoitukset käyttöösi, niin joulun odotuksesta tulee entistä hauskempaa! Joulukuussa julkaisemme kalenteritarjouksia päivittäin joulu-aattoon asti, mutta tämän jälkeen lupaamme rauhoittua :)

Ihanaa joulunodotusta!
Toivovat Sky Beauty & Day Span tontut

 

20.11.2017 17.35