SKY BEAUTY HAIR:ssa käytämme vaan laadukkaimmat kampaamotuotteet saavuttamaksemme parhaita tuloksia.

Schwarzkopf

Meillä SKY BEAUTY HAIRilla on käytössä Schwarzkopf Professionalin IGORA ROYAL värisarja, joka tarjoaa aidon värin HIGH DEFINITION- Teknologialla, tinkimättä peittokyvystä ja värin lyömättömästä pysyvyydestä.

Koe kestovärimme joka on kehitetty tarjoamaan ratkaisuja jokapäiväiseen värjäykseen ja vastaamaan vaativiempienkin asiakkaiden tarpeita, kuten harmaanpeitto ja hiuspohjan herkkyys. 120 kaunista, keskenään sekoitettavaa sävyä - vain luovuus on rajana.

 

L´anza

L'anza -tuotteet sisältävät tehokkasti jälleenrakentavaa Keratin Bond System®-proteiinia. Kaikki shampoot, hoitoaineet ja jopa muotoilu- ja viimeistelytuotteet vahvistavat ja hoitavat hiuksia. Tuotteiden pH-arvot liikkuvat lähellä ihon ja hiusten pH-arvoa, joten ne eivät kuivata hiuspohjaa tai hiuksia eivätkä haalista hiusväriä.

 

Label m.

Label.m ammattilaishiuskosmetiikkasarjan kehitystyön taustalla ovat TONI&GUY kansainvälinen Artistic Team, sekä johtajansa Sacha Mascolo-Tarbuck, joka vastaa kokonaisvaltaisesta taiteellisesta suunnasta, sekä jatkuvasti muuttuvasta ja kehittyvästä sarjasta näytöslavojen inspiroimia tuoteratkaisuja.

Label.m -tuotteet sisältävät runsaasti luontoperäisiä raaka-aineita, sekä hoidollisia “herkkuja”, kuten barbadoskirsikkaa, antioksidantteja sekä kasviproteiineja, jotka kaikki ovat sarjassa käytössä laajalti.