Sky Beauty & Hair:ssa käytämme vaan laadukkaimmat kampaamotuotteet saavuttamaksemme parhaita tuloksia.

Schwarzkopf

Meillä Sky Beauty & Hairilla on käytössä Schwarzkopf Professionalin IGORA ROYAL värisarja, joka tarjoaa aidon värin HIGH DEFINITION- Teknologialla, tinkimättä peittokyvystä ja värin lyömättömästä pysyvyydestä.

Koe kestovärimme joka on kehitetty tarjoamaan ratkaisuja jokapäiväiseen värjäykseen ja vastaamaan vaativiempienkin asiakkaiden tarpeita, kuten harmaanpeitto ja hiuspohjan herkkyys. 120 kaunista, keskenään sekoitettavaa sävyä - vain luovuus on rajana.

 

L´anza

L'anza -tuotteet sisältävät tehokkasti jälleenrakentavaa Keratin Bond System®-proteiinia. Kaikki shampoot, hoitoaineet ja jopa muotoilu- ja viimeistelytuotteet vahvistavat ja hoitavat hiuksia. Tuotteiden pH-arvot liikkuvat lähellä ihon ja hiusten pH-arvoa, joten ne eivät kuivata hiuspohjaa tai hiuksia eivätkä haalista hiusväriä.

 

Label m.

Label.m ammattilaishiuskosmetiikkasarjan kehitystyön taustalla ovat TONI&GUY kansainvälinen Artistic Team, sekä johtajansa Sacha Mascolo-Tarbuck, joka vastaa kokonaisvaltaisesta taiteellisesta suunnasta, sekä jatkuvasti muuttuvasta ja kehittyvästä sarjasta näytöslavojen inspiroimia tuoteratkaisuja.

Label.m -tuotteet sisältävät runsaasti luontoperäisiä raaka-aineita, sekä hoidollisia “herkkuja”, kuten barbadoskirsikkaa, antioksidantteja sekä kasviproteiineja, jotka kaikki ovat sarjassa käytössä laajalti.

 

Kevin Murpfy

Kevin Murphy on yksi maailman arvostetuimpia ja kysytyimpiä stylistejä ja hän on luonut jo yli kaksikymmenvuotisen uran sekä catwalk-muodin, editorial-kuvausten että elokuvien maailmassa.

Tyytymättömänä saatavilla olleiden tuotteiden suorituskykyyn, Kevin huomasi tarpeen luoda koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat latistamatonta ja pitkäkestoista pitoa vaativien kampausten luomiseen. Kuinka tämä saavutettaisiin? Kevin oivalsi, että yhdistämällä ihonhoitoteknologiassa käytettyjä raaka-aineita hiustuotteisiin, saataisiin toivotunlaisia painottomia, mutta suorituskykyisiä tuotteita. Kevinille on myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä. KEVIN.MURPHY oli syntynyt!

KEVIN.MURPHY –tuotteita myydään jo yli 42 maassa ja ne ovat tunnettuja erittäin laadukkaina, korkean suorituskyvyn tuotteina, joka lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten kuin heidän asiakkaidensakin käytössä.