Meille Sky Beauty Day Spassa on tärkeää käyttää laadukkaita tuotemerkkejä, jotta voimme tarjota näkyvät tulokset sekä tehokkaat ja turvalliset tuotteet hoitolahoitojen lisäksi myös kotikäyttöön.

 

Yon-Ka

Vuonna 1954 perustettu ranskalainen hoitolasarja Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteissa. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi tutkitusti kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit, pro- ja prebiootit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan erinomaisia hoitotuloksia ja sopivat myös kaikkein herkimmälle ja vaativimmalle iholle.

Yon-Ka-tuotteiden ydin, «Yon-Ka Sydän», on viiden eteerisen öljyn – laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven – yhdistelmä. Tämä ainutlaatuinen sydän yhdistyy Yon-Ka-tuotteissa hoitaviin kasviuutteisiin ja merestä saataviin ainesosiin. Yon-Ka on laatua, turvallisuutta, luonnollisuutta ja näkyviä tuloksia.

Hoitolassamme käytämme Yon-Kan tuotteita kaikissa kasvo-, vartalo-, käsi- ja jalkahoidoissa.

 

Youngblood

Youngblood on pigmenttirikas ja hoitava mineraalimeikkisarja jolla saa kuulaan ja kestävän meikin koko päiväksi. Laajasta valikoimasta löytyvät jokaiselle iholle sopivat värisävyt. Youngbloodin meikit tekevät ihostasi terveesti hehkuvan ja raikkaan luonnollisen.

Youngblood-mineraalimeikkisarja on läpäissyt Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tutkimukset ja on liiton yhteistyökumppani.

 

CND Shellac ja Vinylux

SHELLAC on ammattikäyttöön kehitetty kestolakkaus, jolla saa kauniit, kiiltävät ja virheettömät kynnet jopa 14+ päivän ajaksi. SHELLAC on allergiatestattu ja paljon hellävaraisempi luonnonkynsille kuin geelipinnoite. Omat kynnet ovat turvassa haurastumiselta ja ohenemiselta. Meillä on jopa 60 lakkasävyä mistä valita, tervetuloa hoitolaamme SHELLAC-kestolakkaukseen!

VINYLUX on innovatiivinen kynsilakka kotikäyttöön. Se pysyy kynsillä kiiltävänä ja siistinä kokonaisen viikon, ilman lohkeilua. VINYLUX kuivuu vain 8,5 minuutissa, kun perinteisen kynsilakan kuivuminen kestää keskimäärin 20-40 minuuttia. Meidän valikoimassamme on noin 60 lakkasävyä. Hoitolassamme Spa-manikyyri sekä Spa- ja Lux-pedikyyri sisältävät VINYLUX-lakkauksen.