Tervetuloa!

Olet löytänyt tiesi Sky Beauty & Day Span nettisivuille. Olemme 11 vuotta Helsingin Hakaniemessä palvellut harmoninen, iloisella ja ammattitaitoisella asiakaspalvelulla varustettu kauneushoitola. Viihtyisä hoitolamme tarjoaa rauhallisen keitaan arjen kiireiden keskelle, tulet sitten rentouttavaan kasvohoitoon tai pikaisemmalle käynnille vaikkapa kynsien kestolakkaukseen.

Valikoimaamme kuuluu laajasti erilaisia kauneudenhoitopalveluita juuri sinun toiveesi ja tarpeesi huomioiden. Tarjoamme tehokkaita ja täydellisesti rentouttavia kasvohoitoja, kokonaisvaltaisia ja helliviä vartalohoitoja sekä hemmottelevia hoitoja käsille ja jaloille. Palveluihimme kuuluvat myös ripsien ja kulmien kestovärjäykset, kestopigmentoinnit, ehostus- ja meikkipalvelut sekä sokeroinnit. Räätälöimme myös ryhmille monipuolisia kauneuspalveluja, esimerkiksi työhyvinvointipäiviin - tai voit varata meiltä vaikkapa kauneusillan ystäväporukalle.

Hoidamme ihoasi aromaattisella ranskalaisella Yon-Ka-hoitolasarjalla. Yon-Ka tuo ihollesi luonnon parhaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Hoitojen tueksi saat meiltä laadukkaat ja näkyviä tuloksia antavat kotihoitotuotteet. Palvelemme joustavasti sopimuksen mukaan viikon jokaisena päivänä.

Hoitoaikasi voit varata tästä, äläkä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tervetuloa rentoutumaan ja tutustumaan Yon-Kan aromaattiseen maailmaan!

 

Ajankohtaista

Seuraa meitä instagramissa:

@skybeautydayspa

Ota meihin yhteyttä:

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.