Tervetuloa!

Olet löytänyt tiesi Sky Beauty Day Span nettisivuille. Varaa hoitoaikasi tästä linkistä

Olemme 13 vuotta Helsingin Hakaniemessä palvellut iloisella ja ammattitaitoisella asiakaspalvelulla varustettu kauneushoitola. Viihtyisä hoitolamme tarjoaa rauhallisen keitaan arjen kiireiden keskelle, tulet sitten rentouttavaan kasvohoitoon tai pikaisemmalle käynnille vaikkapa kynsien kestolakkaukseen.

Valikoimaamme kuuluu laajasti erilaisia kauneudenhoitopalveluita juuri sinun toiveesi ja tarpeesi huomioiden. Tarjoamme tehokkaita ja täydellisesti rentouttavia kasvohoitoja, kokonaisvaltaisia ja helliviä vartalohoitoja sekä hemmottelevia hoitoja käsille ja jaloille. Palveluihimme kuuluvat myös ripsien ja kulmien kestovärjäykset, kestopigmentoinnit, ehostus- ja meikkipalvelut sekä sokeroinnit. Räätälöimme myös ryhmille monipuolisia kauneuspalveluja, esimerkiksi työhyvinvointipäiviin - tai voit varata meiltä vaikkapa kauneusillan ystäväporukalle.

Hoidamme ihoasi aromaattisella ranskalaisella Yon-Ka-hoitolasarjalla. Yon-Ka tuo ihollesi luonnon parhaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Hoitojen tueksi saat meiltä laadukkaat ja näkyviä tuloksia antavat kotihoitotuotteet. Palvelemme joustavasti sopimuksen mukaan viikon jokaisena päivänä.

Heräsikö sinulla kysymyksiä, äläkä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tervetuloa rentoutumaan ja tutustumaan Yon-Kan aromaattiseen maailmaan!

 

Varaa aikasi Varaa aikasi

Seuraa meitä instagramissa:
@skybeautydayspa

Ota yhteyttä:

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.