Om oss

Six Scandinavia AS ble etablert i 2010 og tilbyr spennende, nyttige og smarte produkter som skal gjøre hverdagen enklere, både hjemme, på arbeidsplassen eller ferie/fritid. Vi holder til i den trivelige byen Drøbak og vårt motto er «Alt for kunden».

Vi har i flere år vært importør av Wine Away – et amerikansk utviklet naturlig preparat for fjerning av bl.a. rødvinsflekker på klær, tekstiler, tepper etc. Wine Away ble testet av «TV2-hjelper deg» i februar 2020 og ble kåret som det mest effektive produktet for fjerning av rødvinsflekker på klær! Vi er eneimportør av Wine Away i Skandinavia.

Høsten 2016 stiftet vi bekjentskap med Cable Clamp, Mega Clamp og Cable Click. Etter introduksjonen i 2017 var tilbakemeldingene fra kundene entydig: Genialt! Six Scandinavia AS representerer produsenten i hele Europa og vi er allerede representert med forhandlere og grossister i Norge, Sverige, Danmark, Slovakia og Spania.

Le DD er et italiensk skomerke som best kan beskrives som superlette og behagelige å ha på foten. De kan vaskes, er «pustende», antibakterielle, har sklisikker såle og ikke minst: 100% resirkulerbare! Ypperlig for bruk ombord på båten, på stranden/svaberg, bading eller rett og slett brukes som en tøffel inne. Vi er eneimportør for Norden.

I 2022 startet vi med Decktent som vi tilbyr i både Norge og Sverige. Dette er et nytt kvalitetsprodukt og er den første oppblåsbare løsningen for å beskytte mot sol og duskregn ombord på seil- og motorbåter! Finnes i forskjellige størrelser slik at den passer for båter fra 20 – 80 ft. Genial løsning som pumpes opp i løpet av 2-3 minutter. Etter bruk tømmes den raskt for luft og legges i en medfølgende bag.

Vår nyeste produktserie er Renskib. Renskib sitt rengjørings- og poleringssystem har ett formål: Å være det beste innen båtpleie. Renskib sine produkter gir meget god langtidsholdbarhet og super glans. For deg som tenker på miljøet er Renskib et godt valgt fordi alle produktene er vannbaserte. Dette betyr også at du kan starte med poleringsjobben allerede ved +1 grad!

Vi er hele tiden på utkikk etter nye, smarte og nyttige produkter og besøker derfor mange forskjellige innkjøpsmesser for å få inspirasjon og ideer.
Har du forslag eller innspill til interessante produkter må du gjerne kontakte oss!

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn