Historien om Le DD


Vi ble kjent med stilige Le-DD ved en tilfeldighet, nærmere bestemt under en reise langs kysten av Frankrike for noen år siden. Vi trengte noe lett, pustende, slitesterkt, sklisikkert, behagelig (og elegant, vi innrømmer det) til føttene våre. 

I en liten trivelig butikk prøvde vi Le-DD (uttales lø-di-di), fikk glade føtter og forelsket oss i skoene.

Vel hjemme i badebyen Drøbak, fikk vi testet dem under norske forhold. Da oppdaget vi også hvor utrolig slitesterke dette lette (100-150 gram) fottøyet var. Og at de kunne vaskes på 40 grader.

Vi ble etterhvert norsk importør og distributør og Le DD markedsføres nå gjennom BelloBello som er en avdeling i Six Scandinavia AS.

Vi ønsker å legge til rette for at flere skal få oppleve den fantastiske følelsen av å ta på Le-DD for aller første gang. Akkurat som vi selv gjorde ved kysten av Frankrike for noen år siden.

Se deg omkring her i nettbutikken vår, velg din favorittfarge og tips gjerne en venninne/venn eller to om at vi finnes. Setter også stor pris på å få tilbakemeldinger og tips, for eksempel om butikker som burde ha Le-DD i sitt sortiment. Ikke nøl med å kontakte oss!Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn