Vansbro Home Edition i Högbo och Furuvik 4-5:e juli

SH Coaching är officiell samarbetspartner med Vansbrosimningen Home Edition! 

Välkommen att genomföra din Vansbro Home Edition oavsett vilken distans du simmar! Anmälan är obligatorisk för att delta i dessa tillfällen och du måste vara anmäld till Vansbrosimningen Home Edition genom Vansbrosimningens hemsida.

Du väljer plats nedan och det är viktigt att du anger om du vill ha ditt deltagarmaterial hemskickat eller om du vill hämta ut det på plats när du ska simma!

Lördag 4:e juli - Dammsjön i Högbo Bruk, Högbo kl 11.00 

Söndag 5:e juli - Trösken vid Harnäsbadet, Furuvik kl 11.00  

Båda platserna har en rundbana uppmärkt med bojar där man startar/går i mål på samma plats. Man simmar 1-3 varv beroende på distans. Observera at det inte finns funktionärer längs hela banan så simma gärna tillsammans med någon och tänk på din och andras säkerhet!

 Anmälan är obligatorisk. Detta för att vi ska kunna hålla de rekommendationer som gäller angående trängsel mm under pågående pandemi! Vid behov kommer antal platser att begränsas och först till kvarn gäller då .

ANMÄL DIG HÄR: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAlsRSkDi_xbOaVDiHln5BdUijGLiUGNsmGJp7XTrs30KjkQ/viewform?usp=sf_link

Ta chansen att delta i ett tillfälle att slipa på din teknik för simning i Öppet Vatten! SH Coaching erbjuder specifik teknikträning för öppet vatten i både bassäng och i Trösken vid Harnäsbadet! Du får mer information i ditt bekräftelsemail eller besök fliken "Tjänster" för att läsa mer!