Välkommen!


Vänligen observera - Kurserna har paus under pågående pandemi då jag inte vill att någon bokar upp sig och inte kan utnyttja alla tillfällen vid ev sjukdom. Indivduell coahing kan bokas in och det finns gott om tid och plats i simhallen just nu! Skulle du känna dig krasslig bokar vi enkelt om tiden! 

Det finns nu möjlighet att anmäla sig till teknikträffar för öppetvattensimning  - såväl i bassäng som i sjö! En perfekt finslipning inför sommarens simturer! 

Intresset för att utveckla sin simning som vuxen har aldrig varit större - oavsett om det är för att simma Vansbrosimningen, köra triathlon, swimrun eller bara simma bättre för att det är kul! Att göra detta i grupp och/eller med hjälp av instruktör och coach är det effektivaste (och roligaste) sättet att bli en bättre simmare!

Med SH Coaching kan du köra nybörjar- eller fortsättarkurs i crawl i liten grupp (max 6 personer) eller boka in dig för enskild coaching på det just du vill lära dig eller bli bättre på. Är ni två eller tre personer som vill simma tillsammans så går det lika bra! Företaget är anslutet till Actiway om du vill använda ditt friskvårdsbidrag. 

Du hittar mer information om de olika alternativen under respektive flik.