Om SH Coaching

SH är mina initialer och står för Sara Horn. Coaching är att hjälpa individer att  lära sig hur de når sin potential. Jag har senaste åren sett ett stort intresse och behov även hos vuxna att också få lära sig crawla, att få tekniktips för att förbättra sin simning och få hjälp med simträning för att prestera i tex lopp inom öppet vatten, triathlon och swimrun. Men även motionärer som med enkla tips kan förbättra sin simning oavsett vilket simsätt man vill träna på. Därför startade jag hösten  2019 SH Coaching.

Utöver simcoaching så kan jag erbjuda funktionell träning, rörlighetsträning och olika typer av yogapass. Kontakta mig genom kontaktformuläret eller direkt via info@shcoaching.se för att få mer information om sådana tjänster. 

Om mig

Det egna simmandet tog en paus på drygt 20 år och det var genom mina barn jag hittade tillbaka till simningen. Det tog fart efter att ha fått chansen att simma en masterstävling för några år sedan. Snabbt kom jag på vilken fantastisk träningsform simning är - ja till och med ännu bättre som vuxen är när jag tävlade som tonåring! Jag har själv inga stordåd som mästerskapssimmare i bagaget men brinner för att utveckla och hjälpa  andra att nå sina mål.

Jag är utbildad babysimsinstruktör, simlärare och simtränare. Det senare är också något jag fortfarande gör inom barn- och ungdomssimningen i Harnäs Skutskär Simsällskap med fokus på såväl simning som landträning för simmarna. Det arbetet är helt ideellt och skiljt från den verksamhet jag driver inom SH Coaching.

Utröver simmandet så är jag utbildad gruppträningsinstruktör och leder gärna enkel och effektiv träning i form av cirkelträning, funktionell träning, rörlighetsträning samt yoga! 

Foto: Ulrica Glaas