Nöjd

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Vi finns här för dig och vill hjälpa dig på bästa möjliga sätt! 

Det viktigaste för oss är DU och att DU ska vara nöjd! Därför har vi generösa regler för öppet köp, bytesrätt och reklamation. Hör gärna av dig till oss om något av nedan skulle vara aktuellt. 

Fullständiga köpvillkor hittar du här.

Retur

Privatkunder har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Men hos Snälla Alice har du alltid 30 dagars ångerrätt 🌟. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp om du inte skulle vara nöjd, inom 30 dagar efter det att du har tagit emot varan. Förutsättningen är att förpackningens plombering är obruten och att örhängena inte har använts innan returen. Öppnade och/eller använda örhängen återtas inte på grund av hälso- och hygienskäl. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten. För att utnyttja ångerrätten kan du maila till info@snallaalice.se eller fylla i vårt formulär.

Fyll i formuläret för att få vidare instruktioner. Snälla Alice måste godkänna returen innan du skickar tillbaka paketet.

Reklamation

Är du inte nöjd? Du som konsument har enligt lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid från att ett fel upptäckts. Vi försöker alltid i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Vänligen kontakta vår kundtjänst gällande frågor om reklamationer och returer på info@snallaalice.se eller genom att fylla i vårt formulär. Observera att Snälla Alice måste godkänna returen innan du skickar tillbaka paketet.

Företagsinformation

Snälla Alice drivs av Screw my Beauty AB Organisationnummer: 5592750904

Adress: Snälla Alice |Box 20 | 438 21 Landvetter

Email: info@snallaalice.se

Formulär för retur och reklamation

Obeservera att Snälla Alice måste godkänna din retur innan du skickar tillbaka den.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Totalsumma:
    Till kassan