VÅR PASSION ♡ PERFEKTA ÖRHÄNGEN FÖR DIG

Låt oss göra DIN vardag lite bekvämare, lite smidigare och lite snyggare!

Hej! Jag är så glad att just du är här. Är du också trött på att tappa bort dina favoritörhängen? Fått nog av långa stift som sticker bakom örat? Ledsnat på krimskrams som inte håller kvalitén?

– Jag också! Därför driver jag Snälla Alice, en shop specialiserad på allergivänliga, bekväma och hållbara örhängen för alla tillfällen. Jag är helt övertygad om att detta är framtidens sätt att bära örhängen.

/Josefine 

Välkommen till Snälla Alice underbara värld! Här är vi; ett litet team med stor passion för både smycken och kundservice. Drömmen är att skapa en webbutik som är personlig, där du är i fokus och det genomsyrar vårt dagliga arbete.

Vårt mål är att hitta de perfekta örhängena för just dig. Därför försöker vi alltid att svara på mail och meddelande så snart vi bara kan och försöker att vara uppkopplade på sociala medier så mycket det bara går: för att finnas här för dig!

Snälla Alice unika örhängen är framtagna för att du tryggt ska kunna använda dem dygnet runt och designade för att passa alla tillfällen. För oss är det en självklarhet att endast använda material som är allergivänliga och snälla mot huden.

Vi designar själva våra örhängen och vårt utbud växer ständigt. Vi har allt från klassiska pärlor till glittriga skönheter och trendiga varianter. Tanken är att de gemensamt har en tidlös design för att du ska kunna njuta av dom under en lång tid oberoende av tillfällig trender som kommer och går.  

Totalsumma:
    Till kassan