Hej! 

Välkommen till Snälla Alices underbara värld! Här är vi; ett litet team med stor passion för både smycken och kundservice. Vårt fokus är hudvänliga och bekväma örhängen med den perfekta passformen för just dig! 

Våra örhängen är hudvänliga och allergitestade, framtagna för att du tryggt ska kunna använda dom varje dag! Därför är de också gjorda i de bästa materialen vi har kunnat hitta på marknaden. Vi designar själva våra örhängen och målet är att kunna erbjuda klassiska örhängen som ska passa alla tillfällen och gärna i en tidlös design för att du ska kunna njuta av dom under en lång tid. 

Vi är så stolta över att få vara en liten del av så mångas vardag ♡

/ Team Snälla Alice


"det har alltid varit viktigt för mig att använda nickelfria material även om jag inte är allergisk"

Josefine heter jag som driver Snälla Alice. Min resa började långt innan jag hittade dessa fantastiska örhängen. Några av mina egenskaper är att jag är kramig, gosig och väldigt bekväm av mig. Jag gillar också att göra mig fin och det bästa jag vet är de där små vardagshacksen som gör våra liv så mycket enklare och gärna även glammigare. Och så älskar jag örhängen! Men jag har alltid undrat varför piggarna är så långa. Varje gång man kramades så var det som att få en tagg i huvudet =inte så skönt. Jag hade också svårt att lära mig att sova med de obekväma piggarna. Att ta av sig örhängena varje natt för att sedan ta på dom på morgonen passade inte en glömsk själ som mig. Det gjorde också att jag tappade bort en del örhängen. Jag hade även guldringar (det har alltid varit viktigt för mig att använda nickelfria material även om jag inte är allergisk) ett tag och de fungerade mycket bättre, men guld är en mjuk metall så med tiden så deformerades dom. Så en dag hittade jag Snälla Alice.

WOW! Det var kärlek vid första ögonkastet. Så bekväma och fina örhängen, perfekt för mig, jag var så nöjd. Men jag funderade på om det bara var jag som kände så här? Det visar sig att det är många, liksom jag, som älskar de platta baksidorna. Nu är jag så lycklig över att kunna förverkliga min dröm: att göra DIN vardag lite bekvämare, lättare och smidigare ♡

/Josefine 

Totalsumma:
    Till kassan