Första gången du sätter i dina örhängen

Första gången kan det vara lite pilligt att sätta i våra örhängen och det är mest för att man är ovan vid ett nytt sätt. Träna gärna på att skruva av och på pärlan några gånger på piggen innan du sätter i dem så får du lätt in rätt teknik. Allt är en vanesak!

Piggen träs i från baksidan av örat och pärlan skruvas fast på framsidan. Se till att pärlan skruvas rakt på piggen, om den hamnar snett kan pärlan trilla av. När de väl är fastskruvade så sitter de! Kontrollera gärna så att pärlan verkligen är fastskruvad lite oftare den första tiden. Efter det räcker det att kontrollera någon gång i månaden. Använd inte verktyg, exempelvis små tänger för att skruva åt smycket, endast fingrarna, pärlan är känsligare än piggen och kan då repas.

Tjockleken på piggen är 1 mm. Det är något tjockare än ett vanligt örhänge och ungefär samma tjocklek som de läkeörhängen man får första gången man tar hål i öronen. För de flesta är det inget problem att den är lite tjockare, men om hålen växt ihop kan piggen vara lite trög att få igenom. Det går bra att pressa lite lätt och se till att tvätta ordentligt med desinfektionsmedel direkt efter, samt två gånger per dag tills hålet har anpassat sig (tar endast ett par dagar).

Piggen är 6 mm lång från plattan fram till gängorna börjar. Själva gängorna är ytterligare ca 2 mm. Längden passar de allra flesta, men vi är alla olika. Det finns tillbehör att komplettera med som gör att piggen blir kortare och pärlan stöttas upp. Vår ambition är att Snälla Alices örhängen ska sitta perfekt på dig, skulle de inte göra det så hör gärna av dig till vår trevliga kundservice så hjälper vi dig! ✉︎ info@snallaalice.se

Om du använder örhängena dygnet runt, vecka efter vecka, kan det vara bra att se till att de är fastskruvade någon gång emellanåt. Vår rekommendation är också att ta ur dem med jämna mellanrum för rengöring.

Nu kan du njuta av bekymmersfria, allergivänliga och bekväma örhängen dygnet runt ♡

Totalsumma:
    Till kassan