UNIKA ÖRHÄNGEN

Snälla Alice unika örhängen är designade för att användas dygnet runt och för alla tillfällen! Så bekväma att det till och med går att sova med dem på. 

Hur fungerar det? Baksidan är platt och behaglig. Piggen träs i från baksidan av örat och smycket skruvas fast på framsidan. Det gör att de sitter mycket säkrare än traditionella örhängen.

Våra material. Vi använder oss främst av titan som är helt nickelfritt och väldigt snäll mot huden. Det är perfekt för smycken som används varje dag. Titan är hårt, väldigt tåligt och ett lätt material som inte väger så mycket som andra ädla metaller. 

Gulplätering av våra titansmycken är tillverkade för att hålla och går utmärkt att duscha med. Var dock sparsam med pool- och havsbad då både klor och salt med tiden fräter på de flesta material. Men någon gång fungerar så klart bra.  

Akryl är en hudvänlig plast som är väligt lätt och gör att vi kan skapa stora örhängen som inte tynger ner örat. 

Piggens standardläng är 6 mm från den platta baksidan fram till gängorna och det passar de allra flesta. Men vi är alla olika vi har därför även kortare piggar till alla modeller och dessutom andra tillbehör som gör att piggen blir kortare och stöttar upp om man till exempel har lite uttänjda hål. Piggens tjocklek är 1 mm i diameter och det är något tjockare än vanliga örhängen och motsvarar tjockleken på de läkeörhängen man får när man tar nya hål i öronen. 

Totalsumma:
    Till kassan