Välkommen till Savior Sports!

 

Savior Sports är ett svensk företag som grundlades redan 2011 då Savior Gloves bildades i syftet att erbjuda fotbollsmålvaktshandskar av god kvalitet till ett bra pris. Sedan omformades och utvidgades verksamheten 2013 av Magnus Olsson och Per Martinsson som idag är Savior Sports.

Vi erbjuder prestationshöjande varor, som t ex målvaktshandskar, skor, tränings- och matchkläder. Dessutom erbjuder vi tjänster, bland annat utbildningar och föreläsningar i exempelvis funktionell träning och skadehantering, till idrottsintresserade människor och föreningar. Tack vare detta helhetskoncept skapar vi möjligheter för dig/er att bli bättre!

Vårt uppdrag

är att utbilda och utveckla idrotten i Sverige. Detta gör vi genom att sälja bra produkter till ett konkurrensmässigt pris. Vi håller också utbildningar för idrottsföreningar och individuella upplägg med träning och utbildning av idrottare, både individuella som lagidrottare. Vi utgår från vad NI behöver och kommer fram till vad som behövs genom en dialog för att vi ska kunna ge er vad som behövs, för det är inte alltid vad som önskas som är vad som krävs för att ta nästa steg.

Magnus Olsson har flera års erfarenhet som idrottsledare på olika nivåer. Utöver arbete som idrottsledare har Magnus också arbetat som idrottskonsulent inom SISU/Smålandsidrotten uner flera år.

Magnus är ansvarig för våra ledarutbildningar och håller i fysträning i olika former.

 

Per Martinsson är legitimerad sjukgymnast och har arbetat inom primärvård och inom idrott under några år på olika nivåer. Idrotter har varit fotboll och volleyboll i IFK Värnamo och Gislaveds Volleybollklubb.

Per är ansvarig för frakt, och webshop samt håller utbildningar i bland annat skadehantering och tejpning.