Välkommen till Sandhems Textiltryck!

Sandhems Textiltryck är i grunden ett tryckeri som erbjuder screentryck, transfer och broderier på kläder och profilprodukter. Vi kan erbjuda en helheltlösning med kläder/profilprodukter men legotrycker även åt andra aktörer. Sedan några år tillbaka driver vi också en butik som riktar sig till privatpersoner, företag och föreningar.

Sandhems Textiltryck är ett företag som arbetar med en närhet till kunden. Vi vill skapa ett förtroende gentemot våra kunder och vi är väldigt måna om att ge dem det bästa vi kan erbjuda i form av kvalité och service.

Vår ambition är att leverera tryck med kvalité som motsvarar det bästa på marknaden och att erbjuda en bra service i alla lägen. Vår målsättning är att du som kund skall känna fullt förtroende för oss.

Vi trycker dagligen match- och träningsställ till Intersport i Jönköping, arbetskläder till Wexman i Tidaholm och diverse screentryck till Kuvertteamet i Bankeryd. Vi är också totalleverantörer till flera idrottsföreningar i Tidaholmsområdet där vi levererar både föreningskollektioner, idrotts- och skadematerial. Dessa är bara några av många nöjda kunder som vi samarbetar med.

Kontakta oss idag så hjälper vi till med era behov inom kläder, tryck eller profilprodukter!