Köp Tandemflyg

Klicka på bilden för köpa tandemflygning

 

Utbildning Student

Studentbehörighet (Grundkurs i Skärmflygning)

Välkommen till Skärmflyg Österlen

Välkommen till Skärmflyg Österlen. Vi är en skärmflygskola i ett av Sveriges bästa flygområde, med Hammarsbackar och Kåseberga i vår närhet.

Vi har ett eget paramotorfält utanför butiken där du kan testa skärmar eller en paramotor.
Vi tillhandahåller utbildningar som, elevlicens, paramotorutbildning, hang- och forsättningskurser. Dessutom erbjuder vi tandemflyg, resor och prova på dagar i skärmflyg. t ex ett företagsevent.
Skärmflyg Österlen har mer än 25 års erfarenhet av skärmflygning och vi delar gärna med oss av vår kunskap.

I vår webshop erbjuder vi skärmflygprodukter från de största tillverkarna på marknaden,  Det är enkelt, säkert och du kan handla när det passar dig.
Besök gärna vår skärmflygbutik i Glemmingebro för att titta på vårt sortiment och testa våra produkter. Du hittar oss här.

Välkomna till oss. 

Vårt motto och grunden till affärsidén är

"Ett nytt äventyr runt varje hörn"  Skärmflyg Österlen erbjuder skärmflygning i Skåne Österlen & Södra Sverige utan behov av långa dyra resor och därmed bevisa att äventyret ligger just runt hörnet. Vi ställer de absolut högsta kraven på oss själva, våra utbildningar och all utrustning vi använder och marknadsför. Vi samarbetar med andra skolor i landet och med de största upplevelseföretagen.

Välkomna Niklas Sandgren

Titta här för aktuelt väder

Hammar mot skolhanget Hammar mot skolhanget Hammar mot skolhanget Hammar mot skolhanget Hammar mot skolhanget Hammars Backar

Tandemflyg Bas

Presentkort Tandemflyg ca 15 min (Österlen)

Knäbäckshusen Österlen