Välkommen!

Till Sanae Mentis Webshop, en webshop som riktar sig till företag såväl som privatpersoner. Vår vision är att på lång sikt ge möjligheten att kunna städa med bra redskap och kemikalier, att kunna bredda marknaden för miljövänliga kemikalier och även att ge privatpersoner möjligheten att städa med proffsprodukter.

Som privatperson så rekomenderar vi att uppe i högra hörnet ändra priserna till "ink.moms"

Har ni några funderingar så tveka inte att höra av er!

08-512 910 32

info@sanaementis.se

Just nu är sidan under uppbyggnad så fler artiklar kommer att dyka upp hela tiden, se till att besöka oss ofta för att inte missa några bra priser!

Lite Hjälp...

Bild 2

Att navigera i djungeln utav städvärldens fackspråk kan ibland vara lite skrämmande, här kommer därför en liten parlör för dig som inte är så insatt!

 

Allrent/Allrengöring: Detta involverar kemikalier som kan användas på alla ytor som tål vatten.

 

Sanitet/Sanitetsrengöring: Detta involverar kemikalier som har ett väldigt högt, eller väldigt lågt pH och skall bara användas i våtrum eller i diskhoar som är gjorda av rostfritt stål.

 

Grovrengöring: Detta involverar kemikalier som används på riktigt smutsiga ställen, typ garage eller liknande. Dessa kemikalier används också ofta vid saneringar av t.ex. nikotin, fekalier, olja m.m.

 

Miljövänligt: Detta innefattar de kemikalier som är antingen svanen-, Krav-, EcoLable- eller CradleToCradle-märkt. Du kan läsa mer om vad dessa olika märkningar innebär under fliken "Miljö"

 

Golvvård: Detta involverar kemikalier och medel som används för att restaurera och fräscha upp gamla, skadade och nötta golv. Vi rekomenderar att man läser på lite om golvvård innan man börjar golvårda i hemmet!