Vedlegg 2 - Sak 8: Behandle årsmelding fra styreleder - del 2

Les innholdet her!

Klubbmesterskapene:
Klubbmesterskapet i sprang utgikk dessverre pga få påmeldte. Klubbmesterskapet i dressur ble i år arrangert i valgfrie klasser som mange år tidligere. Den med høyeste prosentsum etter to klasser var vinneren.

 

Resultater klubbmesterskap i dressur 2019 
Pl         Rytter                                    Hest                          
Gull:    Christine Borch                     Norheims Dokka
Sølv:   Christine Borch                     Lyngsknekten            
Bronse: Alida Storsteinnes             Pierot                        

 

Dekning av reiseutgifter, startutgifter, rytterlisens og kretstreninger
Rytterne som har startet på minimum to D-stevner har fått dekket lisensen. I tillegg har alle som har reist utenfor kommunegrensen mottatt kilometergodtgjørelse og godtgjøring av startavgifter. Klubben har hatt ryttere som har deltatt på kretstreninger ute i distriktet og fått kursavgiften dekket av klubben. Klubben har utbetalt i overkant av 8.240 kroner til dette formålet. Resterende utgifter under posten reiseutgifter er utgifter til dommernes flybilletter.

Sosiale aktiviteter:
I 2019 arrangerte klubben julebord med prisutdelinger. Ellers har det ikke vært noen sosiale arrangement i klubbregi.

Årets rytter og årets arbeidsjern
Prisen for «Årets rytter 2019» ble vunnet av Alida Storsteinnes. Prisen for «Årets arbeidsjern 2019» ble vunnet av Lene Andersen.

I tillegg ble en rekke morsomme og flotte priser utdelt til følgende medlemmer:

"Årets De tre vise menn" - Glen-Tore Jensen, Per-Jostein Solheim og Hugo Elvebakken.

"Årets Pompel og Pilt"  - Lene Andersen og Caroline Hammari,

"Årets best kvalifiserte" - Christine Borch.

"Årets sirkusdirektør" - Cecilie Garden Hammari.

"Årets panter" - Alida Storsteinnes.

"Årets superstar" - Alida Storsteinnes. 

"Årets rekrutter" Emmeli, Emine, Madelen, Maiken og Inga.

"Årets mekaniker" - Per Solheim.

"Årets protokollbærer" - Emmeli Solheim-Hammari.

"Årets nykommere" - Åse Iren Suhr, Helen Granberg, Helene Isaksen, Rakel Heitmann, Andrea Borch.

 

Loddsalg, spleis og flaskeinnsamling:
Ryttersportsklubben NOR har hatt en del dugnadsoppdrag i 2019. Vi har plukket søppel og hatt varetelling for Coop Extra. Dette har gitt oss gode penger i klubbkassa. I 2019 har vi fått inn rekordstort beløp på flaskeinnsamling og loddsalg. Hele 18394 kroner kom inn. I tillegg fikk klubben inn 15793 kroner på spleis til bygging av klubbhus. Summen på spleisen var noe høyere, men avgifter er trukket i fra beløpet i regnskapet.

Treninger
Klubben har tilbydd klubbtrening med Cecilie Garden Hammari og Caroline Hammari og noen har ridd på timer i forkant av stevnene.

Hestehengeren
i meldingsåret besluttet klubbstyret å selge hestehengeren for 12.000 kroner. Det ble gjort en avtale om månedlig nedbetaling og i 2019 er det kommet inn 7.200 kroner på hestehengeren. 200 kroner er innbetalt for utleie. De resterende 5.000 kronene vil komme på neste års regnskap.

Grasrotandelen
Vi har fått inn 17.437 kr på grasrotandelen i 2019. Det er en oppgang på ca 8.000 kroner fra 2017. Det er fortsatt muligheter for å verve flere tippere til vår klubb og dette gir lett-tjente penger i klubbkassa.  

Offentlige tilskudd
Klubben har i 2019 mottatt 25.831 kroner i offentlige midler som lokale aktivitetsmidler fra Nordreisa idrettsråd, kulturmidler av kommunen. Pengene ble brukt til å dekke utgifter i forbindelse med kurs og stevner.

Sponsing
I 2019 fikk vi inn 76.990 kr i sponsormidler til stevner og på salg av annonseplass på klubbjakker og vester.  Inkludert i disse midlene er 15.000 kroner til ridebaneharv som ble sponset av Nordlysfondet. I tillegg har vi fått sponset varer og tjenester i forbindelse med bygging av klubbhus.

Hjemmeside og HorsePro
Klubben har hatt en utgift på 6.980 kr til kjøp av program til hjemmesiden og HorsePro i 2019.

Momskompensasjon
Klubben fikk 14.276 kr i momskompensasjon for 2018 fra Norges idrettsforbund.

Klubben gikk med 52.837,89 kroner i underskudd i 2019. Vi har utestående fordringer på ubetalte medlemskontingenter som må kreves inn i 2020, samt at dekning av utgifter til klubbhus vil bli dekket av SNN når klubbhuset er ferdigstilt.

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som har stilt opp dugnader og stevner som klubben har arrangert i 2020. Kjempeflott innsats!

 

Storslett 01.03.2020

Caroline Hammari

 - styreleder –

03.03.2020 19:16