Sterk innsats under KM dressur 2018

Kretsmesterskap i dressur 4-5 august 2018 I år gikk KM-dressur i Målselv, på Nasjonalt senter for Nordlandshest/Lynshest. 6 ryttere fra Ryttersportsklubben NOR stilte til start på dette stevnet.

Klubben hadde 2 lag og 4 som startet individuelt. Lag 1: Karoline Berg Norum med Bellver og Irene Olaussen Hauge med Pierot. De kom på 4 plass og ble første uplasserte. Lag 2: Christine Borch med Lyngsknekten og Alida Berg Storsteinnes med Le peti couture, de endte opp på 5 plass.

Individuelt senior startet Karoline med Bellver, de fikk 4 plass og ble første uplasserte. Etterfulgt av Irene med Pierot som fikk 5 plass og Christine med Lyngsknekten som fikk 6 plass. Alida med Petit ridde yongrider og fikk 6 plass. Stine Davidsen med Tamper Tiesto og Renate Sivertsen med IQ startet klasser utenfor mesterskapet.

På søndagen gikk det veien for både Stine og Tiesto som fikk 2 plass i LB, og Renate og IQ fikk 1 plass i MB.

Totalt var det 57 ekvipasjer påmeldt og 145 startende i klassene. Dette må være en av sesongens største stevner. Til tross for mange mennesker og hester på samme plass, å med 2 konkurranse baner som gikk samtidig, gjorde klubbene en god jobb med å arrangere. Vel gjennomført stevne til Midt-Troms hestesportsklubb sammen med Balsfjord og mallangen hestesportsklubb.

Ryttersportsklubben NOR gratulerer så mye til alle kretsmestere i år!

10.08.2018 14:15