Sofie og Odin vant sølv i KM dressur!

Sofie Dyrnes Vangen og Odin Tyler tok sølvmedalje i årets kretsmesterskap i dressur i Tromsø i helga.

Ponniekvipasjen fra Ryttersportsklubben NOR gjorde en kjempeinnsats og red seg opp fra tredjeplass til andreplass i finalen. De endte på samme poengsum som Andrine S. Horvli og Eliasnes Sofus fra Midt-Troms hestesportsklubb, men Sofie og Odin hadde best poengsum under allment inntrykk og vant dermed sølvmedaljen. Elisabeth Kjellevold og Victoria fikk en fjerdeplass i mesterskapet, kun 0,556 prosent bak andreplassen.

I tillegg til mesterskapet ble det arrangert åpne klasser. Ekvipasjene fra Ryttersportsklubben NOR fikk følgende resultater i helga:

Sofie Dyrnes Vangen og Odin Tyler:
1. plass i LB:2 fredag
2. plass i LC:2 lørdag
Sølvi KM ponni søndag

Ekvipasjen satte personlig rekord i LB under fredagens konkurranse med en prosent på 64,074 %!

Elisabeth Kjellevold og Victoria:
Første uplasserte i LC:2 lørdag og fjerdeplass i KM ponni søndag, kun 0,556 % bak sølv- og bronsemedaljene.

Cecilie Vangen og Nøddebogårds Don Raul:
1. plass i MB:2 fredag
1. plass i MB:2 lørdag
1. plass i MB:1 søndag

Under fredagens MB:2 red Cecilie og Raul til en prosent på 68,382 som er ekvipasjens høyeste prosent i dette programmet.

Det kan også nevnes at Anneli Hermansen og Fakhoor Ibn Farid , som representerte NORD under stevnet, men som også er medlem av RSKN, fikk en bronsemedalje under KM for juniorryttere.

Klubben gratulerer alle rytterne med flotte resultater og medaljer i mesterskapene! Vi er så stolte av dere!

Link til resultatene finner du nedenfor:

Bildetekst:Sofie Dyrnes Vangen tok sølvmedalje med fjordingen Odin Tyler i kretsmesterskapet for ponni 2015. Foto: Lin-Anita Dyrnes Vangen.

07.09.2015 08:34