Klubbmesteren og cupmestere ble kåret under Landsbydressuren!

Helgen 18-19 august arrangerte Ryttersportsklubben NOR Landsbydressuren.  Det var hele 40 ekvipasjer, og 103 starter under stevnet - fra 7 forskjellige klubber. Denne helgen ble finalene av Accountor og Ymber-dressurcup avholdt. Årets klubbmester i dressur, skulle også kåres.

Første ekvipasje red inn på banen klokken 09.00 lørdags morgen. Været var fint, og det var passende temperatur - både for ryttere og hester. Publikum så også ut til å trives.

Første avdeling av klubbmesterskapet ble avholdt under lørdagens konkurranse, finalen fikk av stabelen på søndagen. Deltakerne kunne selv velge hvilke 2 klasser og nivå de ville ha gjeldende under klubbmesterskapet.

Årets klubbmester i dressur ble Anneli Hermansen og Corfitz L.

2.plassen gikk til Christine Borch og Lyngsknekten.

3.plassen gikk til Stine Davidsen og Tamper Tiesto.

Årets klubbmester ble smykket med dekken, pokal, rosett, medalje og en bukett med blomster. Anneli hadde lånt hesten Corfitz for anledningen og hadde bare ridd han en håndfull ganger før stevnet. Anneli sier hun ikke hadde så store forventninger med tanke på at hun hadde ridd Corfitz så lite før stevnet. Hun følte ikke at det gikk så bra under oppvarmingen på lørdagen - men noe skjedde under konkurransen, å programmene gikk kjempebra og over all forventning. Hun hadde aldri trodd at det skulle gå så bra, sier hun og legger til at hun er superfornøyd med hele helgen.

Accountor og Ymber-dressurcup har gått over flere avdelinger. 1. og a. avdeling gikk under Reisadressuren og denne helgen skulle vinneren kåres. I år var det faktisk en og samme ekvipasje som stakk av med seieren i begge cupene: Maria Emilie Jakobsen og Lovinda fra Midt-Troms Hestesportsklubb. De red til kjempegode prosenter i alle avdelinger og ble til slutt stående igjen som vinnere. De ble premiert med dekken, pokal og rosett.

Ryttersportsklubben NOR synes det er gøy at det kommer så mange tilreisende til stevnene våre. Klubben vil gratulere alle ekvipasjer med plasseringer og god ridning.

Vi vil også rette en stor takk til våre sponsorer, og en spesielt stor takk til cupsponsorene YMBER og ACCOUNTOR for samarbeidet! Vi er veldig takknemlige!