Privatlektion

  • Jobbar du oregelbundet så du ej har möjlighet att gå kurs?
  • Vill du få ännu mer egen och fokuserad tid?
  • Vill du få hjälp att komma igång med träning igen?
  • Känner du att din hund inte är redo att börja träna i grupp?
  • Vill du få hjälp med någon specifik sak?

 

Oavsett din anledning till att vilja ha privatlektion så finns vi här för Dig och Din hund, vi hjälper Er gärna! Vi kan hjälpa till med allt från valpövningar till tävlingslydnad, aktivering till bruksmoment och vissa problemlösningar. Jag har även erfarenhet av privatlektioner med hundar som jobbar som ledsagarhundar.

Vi är alltid positiva och laddade med energi när vi jobbar med djur och människor eftersom det är just detta vi brinner för - att få hjälpa människor och djur till det bättre! Hundar läser oss otroligt bra och blir påverkade av våra känslor och humör, därför för bästa resultat måste vi även jobba med oss själva. 

Vi jobbar med rak kommunikation för snabba resultat, och jobbar inte med någon särskild metod utan anpassar oss efter hela ekipaget. Däremot jobbar vi inte med någon typ av negativ bestraffning och tar starkt avstånd mot att behandla sin hund illa!

Vi är helt öppna för förslag med vad du vill ha hjälp med, vi har jobbat med att hjälpa allt i från ledarhundar/assistanshundar med förare att få ihop till ett team till lydnad och brukshundar.

Vi anpassar oss helt enkelt efter dig och din hund, för bästa resultat!

 

Pris: 400 kr/h, 1700 kr vid bokning av 5h,

Intresseanmälan kan skickas in via anmälan, skriv lite kort vad du vill ha hjälp med så hör jag av mig inom kort.