Kurser

Vad roligt att just Du är intresserad av våra kurser!

På våra kurser är alla raser och alla sorters förare välkomna, detta eftersom våra kurser individanpassas för att passa alla. Våra tips är allt från hur det ska funka i vardagen till hur det ska funka på tävling, beroende på dina mål. Vi har stor erfarenhet av att träna och jobba med hund på olika sätt, vilket brukar uppskattas mycket väl av våra deltagare. Detta för att varje ekipage ska få ut så mycket som möjligt av kurserna.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret. Innan kursstart får ni ett mejl med mer information samt faktura på kursavgiften. Alla våra kurser hålls i vår träningshall samt utanför i Rottne, som ligger strax utanför Växjö. Är kursen någon annanstans så står det i informationen.

Våra kurser är bindande, förutom vid veterinär eller läkarintyg där hela beloppet betalas tillbaka snarast möjliga.

Vid för få anmälningar, förbehåller vi oss rätten att ställa in en kurs.

Vill du veta mer om våra kurser, går det bra att mejla eller smsa oss.

Varmt Välkommen!

Vi pausar våra kurser!

Caroline är just nu mammaledig därav minimalt med kurser, privatlektion går bra!

Privatlektion

  • Jobbar du oregelbundet så du ej har möjlighet att gå kurs?
  • Vill du få ännu mer egen och fokuserad tid?
  • Vill du få hjälp att komma igång med träning igen?
  • Känner du att din hund inte är redo att börja träna i grupp?
  • Vill du få hjälp med någon specifik sak?

Oavsett din anledning till att vilja ha privatlektion så finns vi här för Dig och Din hund, vi hjälper Er gärna! Vi kan hjälpa till med allt från valpövningar till tävlingslydnad, aktivering till bruksmoment och vissa problemlösningar. Jag har även erfarenhet av privatlektioner med hundar som jobbar som ledsagarhundar.

Vi är alltid positiva och laddade med energi när vi jobbar med djur och människor eftersom det är just detta vi brinner för - att få hjälpa människor och djur till det bättre! Hundar läser oss otroligt bra och blir påverkade av våra känslor och humör, därför för bästa resultat måste vi även jobba med oss själva. 

Vi jobbar med att hitta ett träningssätt som funkar för Dig och Din hund så ni når erat mål. Däremot jobbar vi inte med någon typ av negativ bestraffning och tar starkt avstånd mot att behandla sin hund illa.

Pris: 500 kr/h, känner du efter första tillfället att Du vill fortsätta så erbjuder vi rabatt om Du vill köpa flera timmar direkt.

Intresseanmälan kan skickas in via anmälan, skriv lite kort vad du vill ha hjälp med så hör jag av mig inom kort.