Kurser

Vad roligt att just Du är intresserad av våra kurser!

Vi satsar på att inte erbjuda för många kurser eftersom vi vill hålla en hög nivå på våra kurser samt att vi även håller kurser för Växjö BK samt Växjö Hundungdom som vi också givetvis rekomenderar!

På våra kurser är alla raser och alla sorters förare välkomna, detta eftersom våra kurser individanpassas för att passa alla. Våra tips är allt från hur det ska funka i vardagen till hur det ska funka på tävling, beroende på dina mål. Vi har stor erfarenhet av att träna och jobba med hund på olika sätt, vilket brukar uppskattas mycket väl av våra deltagare. Detta för att varje ekipage ska få ut så mycket som möjligt av kurserna.

Vi finns alltid här för våra kursdeltagare, både på mejl och telefon. Vi uppskattar att man hör av sig vid problem till oss eller om man har några funderingar mellan gångerna, då vi ser det som mer än bara en kurs.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret. Några dagar innan kursstart får ni ett mejl med mer information. Alla våra kurser hålls i Växjö om inget annat anges. Betalning sker antingen genom fakura innan kursstart. Vid första tillfället vill vi även se vaccinationsintyg.

Våra kurser är bindande, förutom vid veterinär eller läkarintyg där hela beloppet betalas tillbaka snarast möjliga.

Vid för få anmälningar, förbehåller vi oss rätten att ställa in en kurs.

Vill du veta mer om våra kurser, går det bra att mejla eller ringa.

Varmt Välkommen!