Stolta föräldrar är Tonedo´s Suprize Yexi och Rhydale Duncan

7 stycken valpar föddes 6/6-2020.

Boss Bite Babe Bixi Bizz Beea Bita
Hälsa

IGS & CEA fri från föräldrar

IGS & CEA fri från föräldrar IGS & CEA fri från föräldrar IGS & CEA fri från föräldrar IGS & CEA fri från föräldrar IGS & CEA fri från föräldrar IGS & CEA fri från föräldrar
HD/ED HD A + ED UA HD B + ED UA HD A + ED UA HD A + ED UA
MH Genomfört Genomfört Genomfört Genomfört Genomfört Genomfört Kommer gå 2022
Ögon
Vallning
Lydnad 2:a pris LK 2 uppflyttad till klass 1

LD Startklass, Uppflyttad till klass 2

LD Startklass,
Bruks
Rallylydnad RLD N, RLD F RLD N, RLD F, RLD A, RLD M
CHAMPION
RLD N, RLD F, RLD A, cert RLD M
Agility
Övrigt Vallar får

Vallar får, bor på nötgård och kommer valla nöt där med.
Ruinjo´s har avelsrätt

Vallar får Vallar får Vallar får
Ruinjo´s har avelsrätt
Testat vallning Vallar får

Ruinjo´s Boss "Yes"

Boss har flyttat till Sanna och Joel i Vimmerby. Boss var första valpen som föddes och han har utmärkt sig med så mycket vitt, en riktigt snygg grabb! Hos Sanna och Joel kommer han också bo tillsammans med aussien Maybe. Sanna tävlar idag agility och lydnad, vilket är planerna med Yes också. Han kommer även få testa vallning och de kommer se tillsammans vad de tycker om det. Sanna är väldigt noga både med fys, träning och detaljer, en bra kombo tycker jag. Jag är även helt säker på att vi kommer få se mycket av dessa på tävlingsbanorna framöver!

Ruinjo´s Bite, "Chip"

Bite flyttade till Frida Johansson och Joakim Oskarsson och deras två barn. Bite har vi på ett halvfodervärdsavtal, vilket innebär att vi hoppas kunna använda honom senare i vår avel. Familjen bor på Öland där de driver mjölkgård, så tanken är att Bite ska hjälpa till med kossorna och han kommer även få valla får! Frida är en van hundförare som har haft flera bordercollies förut, så det ska bli riktigt spännande att se hur långt de kommer att gå i vallningen. Men jag är också säker på att vi kommer att få se dem på lydnadsbanorna!

Ruinjo´s Babe "Gör-This"

Lilla hjärtat, som hon alltid kommer kallas av oss förmodligen, har flyttat till Annelie Hammarquist & Dennis i Bromölla! Att hon kallas hjärtat av oss är för att när hon föddes hade hon som ett hjärta i nacken.
Annelie är en rutinerad bordercollieägare! Hon har sen innan en Bc som heter Loppan som hon tränat och tävlat väldigt flitigt med, blandannat kvalade till SM i rallylydnad. Hon har också lyckas med att ta ett godkänt VP med henne! Det ska bli väldigt roligt att följa er resa och jag är väldigt övertygad att vi kommer få se väldigt mycket av er framöver!

Ruinjo´s Bixi, "Bixi"

Bixi flyttade till Stina Bodén, Conny & Thindra i Kristianstad. I familjen finns två hundar till och ofta lite extra hundar, så Bixi kommer ha flera hundar att leka med. Favoriten är nog redan deras andra Bc. Stina är en välkänd instruktör som håller många kurser på närmaste brukshundsklubb och har väldigt stor erfarenhet av många olika raser och olika typer av individer som de haft i familjen. Med Bixi har Stina stora planer inom lydnad och bruks, men även freestyle och htm. Något som är helt säkert är att vi kommer få se detta ekipage på tävlingsbanorna framöver!

Ruinjo´s Bizz, "Bizz"

Bizz stannar kvar här hos oss och tanken är att hon ska få valla, men också tränas i andra grenar som lydnad och bruks. Vi får se vad hon tycker är roligt. 

Ruinjo´s Beea, "Beea"

Beea har flyttat till Monica och Henrik i Dösjebro, Skåne. I familjen finns också hunden Isa. Monica har tillsammans med Isa gjort en resa som inte många trodde var möjligt. De lyckades inte bara att klara fortsättning i rallylydnad som många trodde var omöjligt, de kvalade också till SM 2020 på minimal tid! Hatten av för er och jag är helt säker på att Monica och Beea kommer bli ett livsfarligt team ihop som vi kommer få följa framöver!

Ruinjo´s Bita, "Bita"

Bita har flyttat till Therese Wärme & Martin som bor i Ausås, Skåne. I familjen finns 5 andra hundar redan och Therese driver MöllerGårdens Hundcenter. Therese har stora planer för Bita inom lydnad, rallylydnad och freestyle. När Bita blivit lite äldre kommer de också att testa på vallning! Bita har tidigt visat ett stort intresse för vatten, tur är väl det att hon hamnade hos just Therese som har både hundsim och water treadmill Jag är helt säker på att vi kommer få se mer av Bita både för er som besöker möllergårdens hundcenter men också inom flera grenar på tävlingsbanorna!