Ruinjo’s hundcenter öppnas under sommaren 2019!

Vår hall ligger i Rottne i samma byggnad som Csigora hundbutik. Här kommer vi att erbjuda olika typer av kurser, clinics och föreläsningar. Du kan även hyra hallen för att träna själv eller varför inte boka med dina träningskompisar? Hundklubbar och privata företag är självklart också välkomna att hyra hallen, ta gärna kontakt med oss med dina önskemål. 

Hallen är på ungefär 200 kvm, 10x22 m inklusive toalett och ett litet förråd. Hallen håller en temperatur på ca 16 grader, varmare under sommaren. Det kommer att vara en tät heltäckningsmatta som varit väldigt uppskattad både av hundar och förare. 

I hallen kommer det att komma mer träningsmaterial allt eftersom, nu till en början kommer vi tyvärr inte att hinna fixa allt vi hade önskat men vi lovar att fixa så mer är klart inför hösten. Är det något speciellt du önskar redan nu när du ska träna får du jätte gärna kontakta oss så försöker vi fixa det inför din träning. Vi kommer fixa allmänt mer i hallen allt eftersom också, men vi är ivriga att komma igång framförallt med kurser. Vi hoppas att du vill testa hallen lite i sommar med tex ifall vädret är lite sämre.

Vår hall är tänkt för hundträning i första hand, men självklart är andra djurslag som tex katt, reptiler, kaniner också välkomna hit. Andra ej djurrelaterade arrangemang är självklart också okej. Kanske vill du också ha hjälp att arrangerade kurs, föreläsning, clinic eller liknande? Kontakta oss så kommer vi fram till något bra!