Klicka på bilden för att läsa mer om traktorn

T8 - TIER 4B


T8 är den starkaste konventionella traktor New Holland serien . Och serien nya flaggskepp , T8.435 , liksom de övriga modellerna är utrustade med den avancerade Cursor 9 -motor, med prisbelönta ecoblue ™ HI- ESCR teknik för Tier 4B miljöstandard . Detta ger utmärkt luftflöde och ökar prestanda för varje T8 i serie . Behöver du mer ? Den kompletta motorprogram är nu starkare eftersom alla nominella och maximal effekt har ökats för att förbättra produktiviteten . Den utmärkta snabb respons förmåga innebär att prestanda inte äventyras på förändrade villkor . Alla motorer Motor Power Management som ger extra kraft i krävande hydrauliska, PTO och transporter . Det finns en variationskoefficient på upp till så mycket som 71 hästkrafter finns på EPM T8.380

Klicka på bilden för att läsa mer om traktorn

T7 SWB - TIER 4B

Den nya generationen av traktorn till jordbrukets framtid .

Slanka linjer . Attraktiva kurvor . Säg hej till den nya T7 sortiment med fyra modeller med standard hjulbas . Den nya iögonfallande design, nya kattögonsarbetsljus , aggressiva sido ventiler som ser ut som gälar , och ett tak med en profil som en mås vinge , tätt packade med upp till 16 LED arbetsbelysning , inklusive signatur ljus som strålkastare som gör det möjligt att arbeta dygnet runt . Ecoblue ™ HI- ESCR Nef motorer uppfyller helt ännu strängare Tier 4B utsläppsnormer , och utvecklar mellan 175 och 225 hk , samtidigt som bränsleekonomin man kan förvänta sig av T7 -serien . Den nya , halv aktiv sätesventilationgör alla dagar i fältet ännu bekvämare . T7. Jordbruk till modern tid.

Klicka på bilden för att läsa mer om traktorn

T6 - TIER 4B

T6 traktorer är utrustade med avancerad ecoblue ™ SCR-teknik för Tier 4A standarder . Din Nef motorn avger endast sval och ren frisk luft för optimal förbränning effektivitet och maximal prestanda . Den imponerande 42 % vridmomentökning ger snabb respons och automatisk motorteknologiger dig upp till extra 40 hk , så produktiviteten upprätthålls även under de mest krävande förhållanden

T5 - TIER 4A

T5-serien har konstruerats för att bli den bästa allroundmaskinen för dagens moderna lantbruk med blandad driftsinriktning. Vi lyssnade på och drog nytta av T5000- seriens arv och uppdaterade den för det moderna lantbruket. T5-traktorn ger de bästa egenskaperna i ett kompakt paket, oavsett om det handlar om arbete med frontlastare, arbete med front- eller trepunktsmonterade redskap eller körning på väg. Flera anpassningsbara tillval från transmissioner till motorer, vid kombination med konstant motorvarv och bästa bränsleförbrukningen, gör T5-traktorn till ett vinnande paket.

Klicka på bilden för att läsa mer om traktorn

TD5 - TIER 4A

Traditionella lantbruksegenskaper: robust konstruktion, slagtålig effektivitet och enkel utformning för alla ändamål är vad TD5-serien erbjuder. Detta är dock traditionellt lantbruk på 2000-talet med en komfortabel hytt efter en lång dag med tidiga morgnar i lagården. En anpassad serie med högeffektiva mekaniska motorer på modell TD5.65 och TD5.75 kompletteras med överensstämmelse med Tier 4A, Common Rail 3,4 liters F5C motorer på modell TD5.85 - TD5.115, vilket ger 10 % minskad bränsleförbrukning. Denna imponerande serie har New Hollands distinkta styling och finns även i utförande med ROPS-skydd och tillvalet skyddstak med FOPS-skydd.

Klicka på bilden för att läsa mer om traktorn

T4 - TIER 4A

Den helt nya T4-serien har konstruerats för att hjälpa och förbättra för dig med blandad verksamhet, boskapsskötsel, skogsbruk och växtodling. Som den naturliga fortsättningen på den välkända T4000-serien, men T4-serien med fem modeller ersätter också instegsmodellerna i T5000 serien. Denna serie har ett antal deluxe-tillval och kraftfulla motorer som utvecklar 75-114 hk. Du har nu hittat din allround-partner till lantbruket.

Klicka på bilden för att läsa mer om traktorn

BOOMER 20-50

New Holland är traktorspecialister med modeller som utvecklats för jordbruk och kommunal användning och allt däremellan. Från golfbanor och parkeringar till vinodlingar och fruktodling har New Holland en traktor som uppfyller slutanvändarens mest krävande krav.

Klicka på bilden för att läsa mer om traktorn

BOOMER EASYDRIVE™


New Holland har nu svarat på kundernas krav om högre effekt, bekvämlighet och komfort som en del av utformningen av deluxe Boomer 45D EasyDrive™ och Boomer 54D EasyDrive™ traktorserien. Båda modellerna har den unika EasyDrive™ CVT-transmissionen som gör körningen enastående effektiv. Det finns en lång lista med exklusiva funktioner - alla kommer som standard, inklusive justerbar och teleskopisk ratt, lyxig 3-punktslyft och mycket mer.

T7 HD Klicka på bilden för att läsa mer om traktorn

T7 HEAVY DUTY

INBYGGD STYRKA

Du måste vara stark för att ligga i framkant av det moderna jordbruket. Din gård måste vara stark, och framför allt, din traktor måste vara stark. Det är därför T7 Heavy Duty-serien har utvecklats med flera inbyggda krafter. Mer prestanda. Det finns upp till 313 hk tillgänglig, öka din T7S styrka genom att arbeta med de mest krävande redskap. Mer komfort. Upp till 20 LED arbetsbelysning innebär att du kan arbeta dygnet runt, och extra bekväma säten gör att föraren kan bibehålla styrka hela dagen lång. Större effektivitet tack vare ecoblue ™ HI-ESCR teknik som håller dina bränslekostnader låga och ditt bankkonto ännu starkare. Mer mångsidighet. Din T7 Heavy Duty är stark nog att klara funktionen arbete, jordbearbetning, balning och transport. Säg vad du vill. T7 Heavy Duty hantera det. Inbyggd styrka. Det är klart.

Klicka på bilden för att läsa mer om traktorn

T7 LWB - TIER 4B

Snygga linjer. Snygga kurvor. Säg välkommen till den nya T7-serien med lång hjulbas och fyra modeller. Mycket intressant styling med belysning av typ ‘kattögon’, aggressiva gälliknande sidoutsläpp och ett tak med måsvingeprofil, med ett stort antal, 16, LED-hyttbelysningar, inklusive karakteristisk belysning som på bilar, för lantbruk dygnet runt. ECOBlue™ HI-eSCR Nef-motorerna uppfyller helt de ännu striktare avgasnormerna Tier 4B och har 225-270 hk samtidigt med enastående bränsleekonomi, som du förväntar dig från T7-serien. Det nya semiaktiva sätet med ventilation gör långa arbetsdagar ännu mer komfortabla. T7. Lantbruk i modern tid. - See more at: http://agriculture1.newholland.com/eu/sv-se/maskiner/produkter/traktorer/t7-lwb-tier-4b#sthash.iC86mXHu.dpuf

Klicka på bilden för att läsa mer

BLUE POWER

New Holland har tagit fram Blue Power-serien som en symbol för bästa traktorteknik. Finns tillgänglig på modellerna Auto Command™ T6.160, T7.210, T7.225, T7.245, T7.270, T7.315, T8.410 och T8.435 och dessa särskilda Blue Power-versioner erbjuder lyx, i ett distinkt paket som väcker uppseende med sin teknik.

Klicka på bilden för att läsa mer om traktorn

T5 ELECTRO COMMAND

Den nya T5 Electro Command-serien passar lika bra för alla typer av jobb på eller utanför gården. Den ögonfallande New Holland-stilen inkluderar samma detaljer i designen som du förväntar dig hos en T6- eller T7-traktor. Med distinkta cateye-lampor, New Hollands karakteristiska LED-belysning och de aggressiva gälliknande ventilationsutsläppen på huven kommer T5 Electro Command-serien att få många huvuden att vrida på sig. Traktorn är kompakt runt om och den höga effekt/vikt-kvoten betyder att T5 Electro Command-serien helrätt för lantbruket.

T4 F/N/V 

RENARE, TYSTARE OCH ÄNNU MER KRAFTFULLA

New Holland, den erkände ledaren inom utveckling av specialtraktorer, har stärkt sin nya serie T4 F/N/V med fyra modeller för att erbjuda både mer effekt och prestanda, en mer avancerad hyttfiltrering, med starkare hydraulik samt en ny frontlyft och mer kraftuttagsalternativ. De nya T4 F/N/V-modellerna är baserade på den ledande serien TN-specialtraktorer vad gäller precisionsbyggen med samma typ av modulkoncept. Detta gör att varje modell kan skräddarsys till dina krävande specialbehov både till ett överkomligt pris och med dokumenterad driftsäkerhet.

Klicka på bilden för att läsa mer om traktorn

T4 - TIER 4B

De uppgraderade tre modellerna i T4-serien har utvecklats för att ta lantbrukskomforten till en helt ny nivå. Med 55 till 75 hk i reserv, kommer även de mest krävande användarna att kunna luta sig tillbaka och koppla av i denna New Holland-traktor. Den uppfyller till fullo de allt strängare avgaskraven Tier 4B, sparar bränsle och förbättrar prestandan med de effektiva Common Rail-motorerna. Från en utmärkande stil till snabb respons, T4 är en viktig medlem i vår lantbruksfamilj.

Klicka på bilden för att läsa mer

T3F

New Holland har en lång tradition av kompetens och befäst ledarskap inom produktionen av specialiserade fruktodlingstraktorer. Den nya serien T3F-traktorer har utvecklats och byggts för att uppfylla kraven hos professionella fruktodlare som söker en kompakt maskin som erbjuder prestanda inom ett effektområde från 50 till 72 hk. De kan lätt röra sig mellan raderna och garantera en utmärkt prestanda för växtskyddsbehandlingar, jordbearbetning och vägtransport. Utöver det, för de här maskinerna vidare New Hollands tradition inom ergonomisk kompetens och ger föraren en bekväm arbetsmiljö med enkla och intuitiva reglage. Inom sektorn för kompakta fruktodlingstraktorer finns det bara plats för New Holland mellan raderna.

TD3.50

TD3.50 har en robust konstruktion som är baserad på New Hollands tradition att tillverka traktorer som klarar av allt slags arbete. En effektiv mekanisk transmission i kombination med en 48 hk motor. Kraften överförs till marken tack vare en framaxel med fyrhjulsdrift och hastighet på 2,8 – 30 km/h innebär att du kan välja exakt den hastighet som dina behov kräver.