Kymco MXU 700i IRS

Kymco MXU 700i IRS är den nya kungen i skogen, på grusvägen eller i lerhålet. MXU 700i IRS är utrustad med styrservo, EPS - Electronic Power Steering.    

Kymco MXU 700i IRS klarar det mesta. Att dra timmerkärran, dra upp båten eller en tur i riktigt eländig terräng. Med de stora hjulen på 14”, 4-hjulsdriften och den inkopplingsbara diffspärren är det inte mycket som stoppar denna maskin. Den är utrustad med CVT-växellåda med hög- och lågväxel såväl som backväxel och delad bakaxel. Detta kombinerat med ett helt nyutvecklat chassi, ny styrservo och en större motor än tidigare gör Kymco MXU 700i IRS till den verkliga kungen i skogen.  

Kymco MXU 700i IRS finns både som mc-registrerad (får framföras på allmän väg med A- och B-körkort) samt som terrängregistrerad.

Standardutrustning:

 • Dragkula, 50 mm
 • Winch
 • Handtagsskydd
 • Ryggstöd för passagerare
 • 14" lättmetallfälgar
 • Maxxis Big Horn 26"

Kymco MXU 400 IRS

Kymco MXU 400 IRS är perfekt för den större gården eller när du behöver dra lite tyngre last. Kymcos instegsmodell 400 IRS passar perfekt för att ploga uppfarten, ta upp båten eller dra ett släp tack vare sin 4-hjulsdrift och diffspärr. En riktig bruksmaskin med andra ord. Den delade bakaxeln gör dessutom att den har bra väghållning och passar därmed utmärkt för grusvägen. 

Kymco 400 IRS  är utrustad med en CVT-växellåda med hög- och lågväxel såväl som backväxel och delad bakaxel. 

Välj din Kymco MXU 400 IRS som mc-registrerad (får framföras på allmän väg med A- och B-körkort) eller terrängregistrerad. Ingen extra kostnad tillkommer.

Kymco har 5 års motorgaranti och förknippas bland sina kunder för prisvärda produkter till mycket hög kvalitet. KYMCO tillverkar även fordon och motorer till andra kända märken, t.ex. BMW, Kawasaki och Artic Cat.

Standardutrustning:

 • Dragkula, 50 mm
 • Winch

Ariens

Här hittar du snöslungor, gräsklippare och trädgårdsredskap för både privatbruk men även för proffsanvändaren.

Kymco MXU 500i IRS

Kymco MXU 500i IRS är mellanmodellen med insprutningsmotor, 4-hjulsdrift och diffspärr. Denna modell har den där extra kraften som kan behövas vid tyngre uppgifter.   
 
Kymco MXU 500i IRS är din verkliga kompis när du behöver ha hjälp med de tyngre uppgifterna, samtidigt som den har ordentligt med kraft även vid nöjeskörning. MXU 500i IRS passar helt perfekt för att dra timmerkärran eller vid sjösättning av en båt eller vattenskoter. Den är utrustad med CVT-växellåda med hög- och lågväxel såväl som backväxel och delad bakaxel. 

Kymco MXU 500i IRS finns både som mc-registrerad (får framföras på allmän väg med A- och B-körkort) samt som terrängregistrerad.

Kymco har 5 års motorgaranti och förknippas bland sina kunder för prisvärda produkter till mycket hög kvalitet. KYMCO tillverkar även fordon och motorer till andra kända märken, t.ex. BMW, Kawasaki och Artic Cat.

Standardutrustning:

 • Dragkula, 50 mm
 • Winch
 • Lättmetallfälgar

Vi säljer även Kymco mopeder och reservdelar

Echo motorsågar och röjsågar

Japansk kvalité!!

5år Garanti utan krav på service