Velkommen!

Renskib 1

Renskib er et dansk selskap som har spesialisert seg på kosmetisk vedlikehold og pleie av fritidsbåter/lystfartøy.


Det har selskapet gjort siden 1995.

Siden da har Renskib utviklet seg til spesialist i rengjøring og polering av båter, store som små. Det har på bakgrunn av egne erfaringer utviklet sine egne effektive miljøbevisste produkter av høyeste kvalitet.

Ti produkter for vedlikehold/pleie av båten din: Enkelt og greit .
Alle produkter brukes hver dag av våre egne dyktige servicemedarbeidere.

Vårt rengjørings og poleringssystem har et mål: å være det beste i kosmetisk båtpleie. Renskib sine produkter gir god langtidsholdbarhet og meget dyp og fin glans/finish.

En behandling med Renskib sine produkter, øker verdien av båten din:  å seile med en ren båt er dessuten rett og slett en større tilfredsstillelse, og ved et salg av båten, er en behandlet båt med Renskib sine produkter, et sterkt salgsargument.

Ikke bare den høye kvaliteten, men også å leve opp til de strenge miljøkravene, er blant grunnprinsippene i vår produksjon av Renskibprodukter.

Som seiler bruker du naturen og det er viktig at vi sammen passer på naturen.

Alle våre produkter er utviklet etter konseptet av at du helst vil seile og ikke bruke tiden på å pusse og polere. ”Less cleaning & more sailing”

 Produktene er enkle å jobbe med, og hvert produkt gjør akkurat hva det er utviklet for.

 Med andre ord: enkelt og effektivt.

45 FT Sun Odysseey 45 FT Sun Odyssey

Vi søker forhandlere og proffesjonelle service team i hele Norge

Vil du bli forhandler av våre produkter?  Ønsker du å bli en del av vårt proffesjonelle serviceteam ? . Vi søker selvstendige , dyktige fagfolk.

Ta kontakt for en uformell prat.

Renskib metoden

 

1. Rengør båden med R-100 og derefter med R-110 når du tager den op. R-100 gør kalken blød, samtidig med at båden bliver fri for alger. Herefter affedter du overfladen med R-110, således at gamle “voks” rester bliver fjernet. Nu er båden, afhængig af gel coatens tilstand, klar til eventuelt vandslibning, grov polering med R-120 eller fin polering med R-130A.

2. Ved stærkt forvitret overflade, startes evt. med vandslibning. Ellers startes med R-120 grov tyktflydende polér pasta. R-120 er især egnet til at polere matte overflader. R-120 svarer i grovhed til korn 6000. Overfladen SKAL poleres maskinelt med en polér-filt/rondel eller et lammeuldskind. 3. Nu kan du fortsætte på dit fribord eller overbygning med R-130A. R-130A er en fin letflydende polér pasta til gel coat og hårde 2-komponent malede overflader. R-130A fjerner meget fine støvpartikler efter maling, små fine ridser efter f.eks. fenderskader m.m. Efter polering med R-120 giver R-130A

LES MER HER

 

Renskib You Tube - kanal

Renskib ProfessionalYacht Care - You Tube

Du får direkte tilgang på vår hjemmeside www.renskib.com

hvor det er en knapp under hvert produkt som viser til viedeo om tips og bruk av produktene-

Ønsker du å slippe å ta båtpussen selv ?

Ønsker du å slippe å gjøre dette selv i år, eller har døgnet ikke nok timer til at tidsklemma slipper taket?

Vi kan hjelpe med profesonall boat care. Vi noterer oss for avtaler om polering - kosmestisk båtpleie av din nye eller gamle båt. Enten den ligger på land eller er i sjøen.

TOTAL RENSKIB BEHANDLING :

Her blir din båt, utvendig rengjort med R-100 og R-110, maskinpolert med R-120, finpolert med maskin R-130 A, detalj rengjort med R-140 og forseglet fra vannlinjen og opp (fribord, speil og den totale overbygningen ) for beskyttelse og enkel vedlikehold med R-130B. Teaktre i cockpit og på akterdekket blir også rengjort med R-125. Ved behandling av hele teak dekk/flybridge kan dette gjøres mot et lite tillegg.

For ytterligere informasjon om service oppdrag og priser kontakt oss på:

info@renskib.no

 

Renskibs plattform

Aktuelle tilbud

Aktuelle tilbud og nyheter legges ut under nyheter.