PIHAN HOITOTYÖT

Suoritamme pihanhoito ja hoidolliset kunnostukset puolestasi. Teen sekä keikkatyötä että hoitosopimuksia. Keskityn kuitenkin pitkä-aikaisiin hoitosopimuksiin jossa pystymme hoitamaan teidän pihanne kokonaisvaltaisesti. Hoidon kanssa pyydän usein apua yhteistyökumppaneilta, mutta olen aina vastuulla hoidon lopputuloksesta ja autan saattamaan puutarha loistoonsa. 

Päätätte itse tullaanko paikalle kerran, monta kertaa vuodessa tai sovitusti. Voin auttaa esim. kevät- tai syyssiivouksen kanssa, pihan perushoidossa tai haastavissa hoitotehtävissä.

Pihanhoito;  yksi päivä maksaa noin. 750 € + km, se sisältää  päivän työ, 2 henkilöä. Materiaalit ei sisälly. 

Esim. 2 kertaa vuodessa kevät ja syyssiivouksen yhteydessä

Esim. 5-10 krt vuodessa jolloin hoidetaan niiden lisäksi myös kesällä kitkentää.

Hoidon vuosisopimuksiin voidaan tehdä tarjous, ota yhteyttä niin kerron lisää. 

Huonoksi mennyt puutarha tarvitsee yleensä alkuun enemmän hoitoa kun säännöllisesti hoidettu siisti puutarha. Joskus säännöllisesti hoidettu vanha puutarha kaipaa silti kunnostuksia ensi alkuun, kuten pensasalueiden hoitokunnostukset, istutuksien reunojen kanttaamiset, reunojen uusimista tai pensaiden alasleikkuut. 

Tehdään mielellään  pitkä-aikaiset kunnostukset jossa kunnostetaan pihaa pikkuhiljaa vanhaan tapaan;  yksi pihan osaa kerrallaan. Esim. umpeen kasvanut puutarha voidaan pelastaa vuosi vuodelta pikkuhiljaa kunnostamalla ja hoitamalla. Jos ammatilaisen hoidon tilaaminen tuntuu isolta askeleelta voidaan tilata pihan kertahoidon ensin alkuun ja sitten pikkuhiljaa tunnustella miltä tuntuu ja onko tyytyväinen. 

Avustamme mielellään henkilöitä joka ei terveyssyistä jaksa enää omaa puutarhaa hoitaa. Voidaan myös yhdessä pohtia miten voidaan muokata puutarha help­po­hoi­toi­sem­mak­si pienillä kunnostuksilla.

Pihatöissä nojaudun vahvasti omaan ammattiosaaamiseeni ja kokemukseeni, tavoittaen korkealaatuista lopputulosta. Ihailen englantilaista puutarhatyyliä ja olen erikoistunut kasveihin.

Keväisin hoidamme myös pihapuiden hoitoleikkaukset, mm. omenapuiden leikkuut.

Pyydä tarjous tai soita meille niin voidaan sopia asiasta tarkemmin. 

SESONKI ISTUTUKSET

Tehdään myös asiakkaille sesonki- tai kesäkukkaistutukset istutuspalveluna jolloin suunnittelemme, hankimme ja istutamme kukat ruukkuihin kun vuodenaika koittaa. Tilaa vuoden alussa joten sen jälkeen ei tarvi kun nauttia kukista enää!

Voidaan hoitaa kukkien kastelua teidän puolesta koko sesongin aikana tai sovitusti esim. pelkästään loma-aikoina kun olette pois kotoa.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.