Tervetuloa tutustumaan!

Qvisten on v. 2021 perustettu puutarha-alan yritys joka tarjoaa pääsääntöisesti pihan suunnittelupalveluita mutta myös pihanhoitoa ja muita pihapalveluita.

Vi betjänar även på svenska,  vänligen observera att ni kan även byta språket på webbsidan till svenska.

We also provide service in English, please note that you can change the language on this website. 

AMMATTIMAISTA PALVELUA

Qvisten on minun, maisemasuunnittelija Alma Engbergin, toiminimiyritys. Toimin yksinyrittäjänä ja teen tiiviisti yhteistyötä muiden yrittäjien kanssa. Yksi toiminimi-viheryrittäjä on minulla säännöllisesti töissä hoitopuolella. Toimin yhteistyössä mm. Toivepiha Oy:n kanssa sekä muiden pienempien toimijoiden kanssa.

Yritykselleni on tärkeää tehdä kaikki pihatyöt ammattitaidolla harkiten miksi tehdään ja mitä tavoitetaan. Luodaan aina asiakkaalle räätälöity ratkaisu. Puutarhaa voi hoitaa monella eri tavalla, ja aina ei ole yksi oikea tapa tehdä asioita vaan tärkein on toimiva ja kestävä ratkaisu joka ottaa sekä asiakkaan että puutarhan olosuhteet huomioon. 

Yrittäjänä ja mai­se­ma­suun­nit­te­li­ja­na tarjoan teille monipuoliset suunnittelupalvelut. Kokemusta ja oppia alalta on noin 10 vuoden ajalta. Ammattilaisena voin auttaa teitä monessa puutarhan asiassa. Tarjoan mm. yleistä neuvontaa puutarhassa, autan teidät kun haluatte itse rakentaa omaa puutarhaa, tai voin vaikka opettaa teidät hoitamaan puutarhanne kuin ammattilainen.

Ota yhteyttä puhelimitse 045 2338146 (myös whatsapp) tai pyydä tarjous.