Välkommen!

Jag tvättar de mesta, men framförallt gravstenar. Tycker att de är trevligare när tex en gravsten blir ren från mossa och övriga föroreningar från luften. Exempelvis när en fågel gjort sitt avtryck på en vacker gravsten eller stenmur. 

Jag tvättar med ett miljövänligt medel och ett skonsamt högtryck. Är mobil då jag använder mig av eget vatten. Så om det är långt från både el och rinnande vatten så är det inga problem för mig. 

Jag finns i Karlstad men åker över hela Värmland. Om ni blir fler som beställer en tvätt så blir etableringen mer förmåntlig.

Ifyllning av tecken och ornament.

Jag kan göra ifyllnad av text och ornament. 
Med svart och vit färg. Tyvärr så har jag inte 
möjlighet att fylla i med blad Guld.

Vilket medel jag använder.

För att ta bort ta bort mossa, alger, sot och andra föroreningar  som frodas på stenen behövs ett bra medel. Jag tycker ju att man ska anväda lokala produkter så jag har vänt mig till Bäckmans stenhuggeri. De har tagit fram ett bra medel som kort och gott heter stentvätt. Fungerar jätte bra.

Vad använder jag för högtryck?

Jag använder en högtryckstvätt från Kärcher som ger max 145 bar/14.5 Mpa. Tillsammans med tvättmedlet så behöver jag inte använda den till max tryck. Till den har jag ett litet elverk som jag driver med Alkylate 4T  från OKQ8 det är ett miljöanpassat drivmedel.