KUNSKAP-KVALITÈ-SERVICE

Hur kan vi hjälpa dig?


NILFISK


Nilfisk grundades med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 100 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar.


Klicka här för mer information


KÄRCHER


Alfred Kärcher GmbH & Co. KG har över 12 300 anställda i 67 länder i mer än 110 företag. Det finns över 50 000 servicekontor över hela världen för att ge en konsekvent nivå av support. Innovation är den viktigaste tillväxtfaktorn för företaget: Ungefär 90 av alla produkter är fem år gammal eller yngre. Sammanlagt arbetar mer än 1 000 anställda med forskning och utveckling för tillverkaren av rengöringsmaskiner.


Klicka här för mer information


DYNAJET


Från borttagning av tuggummi via rengöring av byggmaskiner till betongsanering erbjuder de innovativa högtryckstvättarna från DYNAJET tekniskt genomtänkta lösningar för nästan alla branscher. Därvid uppfyller de allra högsta krav när det gäller lönsamhet, effektivitet och miljöprestanda. Riktig konfiguration, tryck mellan 300 och 3000 bar och rikligt tillbehör medger dessutom maximal anpassningsförmåga och tillförlitlighet.


Klicka här för mer information


FILTERTEKNIK


Lekang filtersystem (LFS) är ett onlineverktyg som håller ordning på alla filter till dina maskiner. Under mer än 30 år har vi i Lekang Group byggt upp en, i sitt slag, unik databas med filterdata, maskiner och e-handel. Lekang filtersystem har över 2000 användare i Norden.


Klicka här för mer information


WATERTRAP FILTRERING


Watertrap är ett vattenabsorberande filter som plaseras i maskinens befintliga returfilter.


På detta sett filtrerar filtret bort allt vatten i hydraulsystemet som passerar filtret, dessutom så fångar filtret upp partiklar ner till 1 mikron 3 absolut.

Vi har under en tid arbetat fram detta filter så att det ska bli smidigt för alla att försäkra sig om att deras hydraulsystem är fritt från vatten. 

Filtret är specialtilverkat och finns i olika mått för detta endamål, och går att applicera i de flesta hydraulsystem.


Klicka här för mer information
Oljeanalys


En oljeanalys är en hälsokontroll för hela fordonet

Oljeprover kan användas för flera olika ändamål utö­ver en första ”diagnos”. De kan göras regelbundet för att verkligen ge en heltäckande bild av företagets fordon/maskiners behov av motor- och hydraulolja. Uttrycket ”kolla oljan” får verkligen en ny innebörd!

Oljeprover kan också göras för en hälsokontroll av respektive maskin eftersom man får veta om det finns metallpartiklar i oljan som indikerar att något håller på att gå sönder. Vi rekommenderar därför att ta oljeprov t ex vid köp av begagnad maskin eller be­gagnat fordon för att säkerställa att det är i gott skick.


FRISTÅENDE LAB FÖR OBJEKTIVA ANALYSER


Pumpservice arbetar tillsammans med ett fristående laboratorium som utför avancerade oljeanalyser på de flesta oljor. Provsvaren återfinns sedan i en stor webbportal som kan användas som en servicejournal där all serviceinfo kan lagras. Både oljeanalyserna och det egna arbetet är sedan sökbart från olika håll beroende på vad man vill jämföra. Laboratoriets rekommendation finns lätt avläst och skall tillsammans med servicepersonalens erfarenheter ligga till grund för det arbete som ska utföras sedan.


Hur lång tid får jag vänta på provresultatet?


Oljelabbet ligger i Sverige så från att du postar din provflaska så har du svar inom ca tre arbetsdagar, mot en liten extrakostnad så prioterar labbet just din analys och du kan få svar samma dag som provburken anländer till labbet.


Klicka här om du vill veta mer!