DAGS FÖR NY HÖGTRYCKSTVÄTT? VI HJÄLPER DIG!


 


 


 


 


 


 


 


 

Företaget


Pumpservice är ett företag i Gävle som startade 1976. Vi finns på Näringens industriområde i norra delen av Gävle, där vi har vår butik och verkstad. Vi jobbar med service och försäljning av hydraulik, slangar, högtryckstvättar, golvvårdsmaskiner, outdoormaskiner pumpar, smörjmedel, smörjutrustning, bilserviceutrustning och filter. Idag är vi sex anställda på företaget.

Vi har en butik där vi har försäljning och uthyrning av våra produkter, verkstan är anpassad för att ta emot kunders maskiner för service eller reparation.

Vi har även en säljare som är ute på fältet som hjälper våra kunder med att välja rätt maskin för detar behov samt upprätta serviceavtal, ta fram rätt filter, smörjmedel mm.

Sedan 2009 har vi en servicehall där vi utför service på hydraulik och slangar. Slang Express-bussen i samarbete med Hydroscand är en kundanpassad hydraulverkstad på hjul.

Vi är auktoriserad serviceverkstad av Nilfisk, Kärcher,Dynajet, Grindex, Robota JBC och Eurolubes produkter samt samarbetspartner till Filterteknik, Hydroscand, Alentic Orion och Total Smörjmedel. 


 

 • Servicetekniker Slangexpress/Hydraulik

  Servicetekniker Slangexpress/Hydraulik

  Är du en serviceinriktad problemlösare?

  Vi söker en slang/hydraultekniker med erfarenhet.

  Du kommer att arbeta med kunder som behöver din hjälp med trasiga hydraulslangar ute på fält med våran servicebuss eller inne i våran verkstad.

  Hydraul service och reparationer på olika typer av hydraulsystem förekommer ute hos våra kunder.

  Läs mer…
  2018-11-30 08:51
 • Jobbet som servicetekniker Nilfisk/Kärcher är tillsatt!

  Jobbet som servicetekniker Nilfisk/Kärcher är tillsatt!

  Vi vill tacka alla dom som sökt jobbet hos oss, lite info om våran nya tekniker kommer inom kort

  Läs mer…
  2018-09-27 15:20
 • Pumpservice söker en Servicetekniker Nilfisk/Kärcher

  Pumpservice söker en Servicetekniker Nilfisk/Kärcher

  Då vår verksamhet växer så söker vi en servicetekniker för att möta våra kunders behov. Vi söker därför efter dig som är intresserad av service och reparationer av högtryckstvättar och städmaskiner. Du kommer att arbeta i våran verkstad samt ute på fält med våran servicebuss.

  Vi arbetar med marknadsledande leverantörer, och din uppgift blir att sköta service och reparation på Nilfisk och Kärchers maskiner

  Läs mer…
  2018-04-19 10:11
 • Pumpservice Ny försäljnings och Servicepartner till Dynajet högtrycksvagnar

  Pumpservice Ny försäljnings och Servicepartner till Dynajet högtrycksvagnar

  Från och med 1 maj 2018 så tar vi ännu ett steg framåt och blir Partners med HTC i Göteborg som är sverigeagent för Dynajet och alla deras produkter. Vi kommer att vara aktiva i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna samt Nord Uppland.

  Läs mer…
  2018-04-27 08:48
 • Vår och Högtryck

  Vår och Högtryck

  Nu står vi rustade för tvättsäsongen med våra populära högtryckssläp, för att kunna serva våra kunder Xtra bra så har vi nu förstärkt våran flotta med en till 500 bars hetvattenvagn.

  Läs mer…
  2018-04-20 14:40