DAGS FÖR NY HÖGTRYCKSTVÄTT? VI HJÄLPER DIG!


 


 


 


 


 


 


 


 

Pumpservice


 

 • Servicetekniker Slangexpress/Hydraulik

  Servicetekniker Slangexpress/Hydraulik

  Är du en serviceinriktad problemlösare?

  Vi söker en slang/hydraultekniker med erfarenhet.

  Du kommer att arbeta med kunder som behöver din hjälp med trasiga hydraulslangar ute på fält med våran servicebuss eller inne i våran verkstad.

  Hydraul service och reparationer på olika typer av hydraulsystem förekommer ute hos våra kunder.

  Läs mer…
  2018-11-30 08:51
 • Jobbet som servicetekniker Nilfisk/Kärcher är tillsatt!

  Jobbet som servicetekniker Nilfisk/Kärcher är tillsatt!

  Vi vill tacka alla dom som sökt jobbet hos oss, lite info om våran nya tekniker kommer inom kort

  Läs mer…
  2018-09-27 15:20
 • Pumpservice söker en Servicetekniker Nilfisk/Kärcher

  Pumpservice söker en Servicetekniker Nilfisk/Kärcher

  Då vår verksamhet växer så söker vi en servicetekniker för att möta våra kunders behov. Vi söker därför efter dig som är intresserad av service och reparationer av högtryckstvättar och städmaskiner. Du kommer att arbeta i våran verkstad samt ute på fält med våran servicebuss.

  Vi arbetar med marknadsledande leverantörer, och din uppgift blir att sköta service och reparation på Nilfisk och Kärchers maskiner

  Läs mer…
  2018-04-19 10:11
 • Pumpservice Ny försäljnings och Servicepartner till Dynajet högtrycksvagnar

  Pumpservice Ny försäljnings och Servicepartner till Dynajet högtrycksvagnar

  Från och med 1 maj 2018 så tar vi ännu ett steg framåt och blir Partners med HTC i Göteborg som är sverigeagent för Dynajet och alla deras produkter. Vi kommer att vara aktiva i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna samt Nord Uppland.

  Läs mer…
  2018-04-27 08:48
 • Vår och Högtryck

  Vår och Högtryck

  Nu står vi rustade för tvättsäsongen med våra populära högtryckssläp, för att kunna serva våra kunder Xtra bra så har vi nu förstärkt våran flotta med en till 500 bars hetvattenvagn.

  Läs mer…
  2018-04-20 14:40

Nilfisk


 

 • VP600 Battery

  VP600 Battery

  Sladdlös dammsugning när den är som bäst

  Läs mer…
  2018-10-24 15:33
 • MC 3C och 4M innovativ produktserie - ger minskade driftskostnader och förbättrad användarvänlighet

  MC 3C och 4M innovativ produktserie - ger minskade driftskostnader och förbättrad användarvänlighet

  Nilfisk-ALTO lanserar en innovativ serie kallvattentvättar. Tvättarna är både kompakta, användarvänliga och med mycket bättre ergonomi. Den ökade rengöringseffekten och det högre munstyckstrycket bidrar till att minska tidsåtgången för rengöringen med 15-20 %. Det bidrar därmed till att reducera driftskostnaderna - lägre vattenförbrukning, strömförbrukning, kortare arbetstid m.m. 
    
  Ett viktigt element är den smarta skumutrustningen, som är ett enkelt och ekonomiskt sätt att påföra rengöringsmedel, när det behövs. Skumutrustningen genererar ett tjockt lager med skum, som sitter kvar på ytan - det ökar rengöringseffekten. Tvätten har ingen intern injektor till rengöringsmedel. Det minskar energiförlusten och ger ökat munstyckstryck och ökad rengöringseffekt.

  Det perfekta valet

  MC 3C och MC 4M högtryckstvättar är det perfekta valet till mindre lantbruk, byggföretag, verkstäder, biluthyrningsföretag m.m. 

  Läs mer…
  2018-04-11 10:36
 • SCRUBTEC R 253 – Effektiv rengöring i högsätet

  SCRUBTEC R 253 – Effektiv rengöring i högsätet

  Speeda upp rengöringsprocessen

  SCRUBTEC R 253 är perfekt för lätt till medelsvår rengöring av områden inomhus, som t.ex. lagerhallar, lätt industri och bilbranschen. Maskinen är enkel att manövrera och betjäna och med de stora tankarna kan du köra långt på en påfyllning. Det nya vattenregleringssystemet kontrolleras av maskinens hastighet och ger SCRUBTEC R 253 en räckvidd på 120 minuter på en full vattentank. 
  Därmed sparas både tid och pengar.
   
  Nu kan du sitta behagligt och samtidigt öka produktiviteten under rengöringsprocessen med en arbetshastighet på upp till 6 km/tim. SCRUBTEC R 253 är den första åkbara skurmaskinen från Nilfisk i mikro-kategorin. Maskinen ligger i samma prisnivå som en mellanstor gå-bakom-modell, men med en åkbar modell kan arbetet utföras snabbare och är samtidigt mer bekvämt för användaren.

  Läs mer…
  2018-04-11 10:34
 • FLOORTEC R 985 - Lägre förbrukning och reducerade serviceomkostnader på samma gång

  FLOORTEC R 985 - Lägre förbrukning och reducerade serviceomkostnader på samma gång

  FLOORTEC R 985 förvandlar uppsamling av damm och smuts från stora inomhus- och utomhusområden till en produktiv, hållbar och omkostnadseffektiv process. Golvet sopas enkelt och bekvämt från start till slut med denna åkbara sopmaskin. Den har goda köregenskaper och massor av fördelar, som underlättar arbetet för operatören. Perfekt för användning inom fordonsindustrin, lantbruk, industri och produktion, lager, distributionscenter, parkeringshus osv.

  Läs mer…
  2018-04-11 10:32
 • ATTIX 33 & 44 – För professionell och säker rengöring

  ATTIX 33 & 44 – För professionell och säker rengöring

  Våt-/torrsugare som är bäst i sin klass. De är utvecklade och konstruerade, så att de har ännu högre effektivitet, ökad produktivitet och lägre driftskostnader. Det unika InfiniClean™ systemet rengör automatiskt filtret var 15:e sekund för att hålla arbetsmiljön dammfri.

  Läs mer…
  2018-04-11 10:30
 • Nilfisk SC6000 - Effektiv rengöring av stora områden till låg total ägandekostnad

  Nilfisk SC6000 - Effektiv rengöring av stora områden till låg total ägandekostnad

  SC6000 är nästa generations åkbara kombiskurmaskin med storleken, hastigheten och tekniken för att rengöra stora ytor inomhus, och detta med extremt låg total ägandekostnad.

  Läs mer…
  2018-04-11 10:28
 • SCRUBTEC 334C - enkel och snabb rengöring av golv

  SCRUBTEC 334C - enkel och snabb rengöring av golv

  SCRUBTEC 334C är en kompakt kombiskurmaskin för snabb och effektiv rengöring av hårda golv. Den kommer åt ända in i hörnen och rengör effektivt i båda riktningar - även under möbler och hyllor.

  Läs mer…
  2018-04-11 10:26
 • MH serien av hetvattentvättar

  MH serien av hetvattentvättar

  Nilfisk introducerar en rad nya maskiner i MH serien, speciellt lämpliga till de tuffa rengöringsuppgifterna. Högre effektivitet och snabbare rengöring ger, i kombination med den effektiva EcoPower™ pannan, stora besparingar på de totala driftskostnaderna.

  Läs mer…
  2018-04-11 10:15
 • Gör golvrengöringen snabbare

  Gör golvrengöringen snabbare

  Den kompakta SC401 ger dig den snabbhet, noggrannhet och användarvänlighet, du behöver för snabbare golvrengöring. Samtidigt har den effektiva maskinen en extremt låg ljudnivå, så rengöringen kan genomföras dagtid - även i ljudkänsliga områden.

  Läs mer…
  2018-04-11 10:10

Kärcher/Filterteknik


 

 • Lekang Group skriver distributörsavtal med MANN-FILTER

  Lekang Group skriver distributörsavtal med MANN-FILTER

  MANN-FILTER produceras av MANN+HUMMEL Group. 
  Lekang Group blir distributör i Sverige, Norge och Danmark.

  Läs mer…
  2018-04-18 09:54
 • NanoForce® Luftfilter i världsklass

  NanoForce® Luftfilter i världsklass

  99.99 % effektivitet; bättre luftfiltrering kan du inte få. Upp till fem gånger längre serviceintervall jämfört med konventionella filter. Fleetguards NanoForce® ger det bästa motorskyddet och dessutom upp till 30 % lägre filterkostnad per år.

  Läs mer…
  2017-03-14 09:49
 • Fleetguard On Highway

  Fleetguard On Highway

  Fleetguard är marknadsledande vad gäller filtreringsprodukter och service för segmentet ”On Highway”. De har specialiserat sig på att utveckla och applicera den senaste teknologin på sina filter. En utveckling som resulterar i låga driftkostnader och högsta kvalité på filterprodukterna. Fleetguards filter är framtagna för att tillgodose alla behov. Oavsett om du kör tunga eller lätta fordon, har Fleetguard det skydd du behöver.

  Läs mer…
  2017-03-13 09:52
 • Filterkärra FRQ

  Filterkärra FRQ

  Filtertekniks egenproducerade filterkärror för oljefiltrering har varit en ovärderlig hjälp hos våra kunder under många år. Nu kommer Filterteknik med nästa generations filterkärra. FRQ har lämnat ritbordet och står nu här framför oss. Redo att ge oss en skjuts in i en ännu renare framtid.

  Läs mer…
  2015-11-26 09:56