PROFESSIONELL DAMMSUGARE T 9/1 Bp

Vår nya batteridrivna torrdammsugare T 9/1 Bp kombinerar utan ansträngning flexibiliteten i sladdlöshet med kraften och rengöringskvaliteten hos en sladddriven torrdammsugare. Det högpresterande litiumjonbatteriet ger en drifttid på 26 minuter (43 minuter med eco!efficiency), tillräckligt med tid för intensiva rengöringsenheter. Vid behov kan batteriet bytas snabbt och enkelt när som helst, så att inte ens utdragna arbetsintervall utesluts. Den slagtåliga ljudsvaga maskinen är särskilt anpassad till behoven för hotell och butiker och kan även användas under de tider det finns besökare. Den batteridrivna torrdammsugaren är även idealisk för byggnadsentreprenörer eller transportoperatörer – till exempel för snabb mellanrengöring av fordon. Tillbehören medföljer såklart som standard. Den levereras även med ett batteri, en snabbladdare och en slitstark fleecefilterpåse som kan rymma dubbelt så mycket smuts som en konventionell pappersfilterpåse.

Hyra 355 kr/månad


 

PROFESSIONELL DAMMSUGARE BV 5/1 Bp

Vår nya kraftfulla batteridrivna ryggburna dammsugare BV 5/1 Bp är det första valet där trånga utrymmen hindrar rengöringsarbete, vare sig det är i biografer, på flygplan, bussar, tåg eller till och med trappor. Den smarta, ergonomiska och patenterade bärramen med Air Stream Comfort-system ger enkel hantering, minskar värmeuppbyggnad på ryggen och förhindrar samtidigt oönskade vibrationer. Den kan enkelt justeras för olika operatörer och säkerställer en bekväm passform. Användningen av maskinen är också bekväm, då all viktig manövrering och ytterligare funktioner som läget eco!efficiency eller display med laddningstillstånd styrs eller övervakas direkt via manöverpanelen på midjeselen.

Hyra 385 kr/månad


 


GROVDAMMSUGARE FÖR VÅTT OCH TORRT


Oumbärliga: grovdammsugarna klarar alla typer av smuts. Det spelar ingen roll om smutsen är torr, fuktig eller flytande – rätt maskin från Kärcher suger helt enkelt upp allt.


DAMMSUGARE


Kompakta och tysta som en viskning. Kärchers mobila dammsugare har specialutvecklats för proffsens behov.


INDUSTRISUGARE


Hög sugeffekt för alla krav: med rätt tillbehör suger Kärchers grovdammsugare även upp vätskor och brännbart damm inom industrin.