TEXTILVÅRDSMASKINER


Kärchers kraftfulla och praktiska textilvårdsmaskiner rengör alla textilytor på golv, möbler, kontorsstolar och passagerarstolar. Smutsen löses upp och avlägsnas i ett och samma arbetsmoment. Kraftfulla sugturbiner garanterar en oslagbart låg kvarvarande fukthalt.

Puzzi 8/1 C med handmunstycke


Kraftfull och kompakt textilvårdsmaskin för rengöring av möbler och mindre heltäckningsmattor. Bästa torkresultat av alla jämförbara produkter på marknaden. Detta gör det möjligt att beträda mattorna igen klart mycket snabbare. Elkabeln kan förvaras på utfällbar krok. Förvaringsmöjlighet för handmunstycke.

Standardutrustning

  • Sugslang med vattentillförsel, 2.5 m
  • Integrerad tillbehörshållare för handverktyg
  • Nätkabel, 7.5 m
  • Möbelmunstycke
  • Sladdkrok
  • Handtag med på/av-knapp

Hyra 190 kr/månadTEXTILVÅRDSMASKIN Puzzi 10/1


Puzzi 10/1 med möbelmunstycket och golvmunstycke är särskilt lämpad för hygienisk och effektiv rengöring av små till medelstora ytor. För grundlig rengöring ända in i fibrerna: för heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon. Korta starttider ger långa arbetspass. Med ett tryck på 1 bar ger Puzzi en djuprengöring av textila ytor och ger ett imponerande resultat, speciellt vid rengöring av mattor. Tack vare det smala golvmunstycket är maskinen optimalt lämpade för användning i trånga utrymmen. Textilvårdsmaskinen är utrustad med en integrerad kabelkrok och en hållare för handmunstycket. Underhållsvänlig konstruktion.


Hyra 250 kr/månadTEXTILVÅRDSMASKIN Puzzi 10/2 Adv


Textilvårdsmaskin för kommersiellt bruk för små till medelstora ytor. Utrustad med eluttag för borsttvätthuvud PW 30 och skumdämparbehållare. Rengör långt ner i fibrerna och har en underhållsvänlig konstruktion. Korta starttider ger långa arbetspass. 2,5 m sugslang med vattentillförsel. Blandar automatiskt i skumdämparmedlet.


Hyra 400 kr/månadTEXTILVÅRDSMASKIN Puzzi 30/4 E


Rengör långt ner i fibrerna. För professionell rengöring av stora ytor. Hög vattenkapacitet och ytkapacitet. För rengöring av heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon. Underhållsvänlig konstruktion. Korta starttider ger långa arbetspass. Eluttag för motormunstycke PW 30. 4 m sugslang med vattentillförsel. Blandar automatiskt i skumdämparmedlet.


Hyra 837 kr/månadKOMBINERAD TEXTILVÅRDSMASKIN BRC 40/22 C


Jämfört med konventionella textilvårdsmaskiner, kan du med BRC 40/22 C arbeta 30% snabbare med djuprengöring. Maskinen är lätt att manövrera och är lämplig för små till medelstora ytor upp till 1 000 m². Genom att använda den det rekommenderade rengöringsmedlet iCapsol rM 768, kan torkningstiden minskas med ungefär en halvtimma, vilket gör maskinen idealisk för användning på högtrafikerade områden. Rengöringshuvudet kan vridas med ratten, och underlättar rengöring av områden som annars är svåra att nå.


Hyra 1002 kr/månadTORKFLÄKT AB 20


Enkel torkning: vare sig den är vertikal, horisontell eller vinklad, så levererar torkfläkten AB 20 hög prestanda och enastående resultat varje gång tack vare sin innovativa axiella vingteknik. Dess kompakta hölje kan lätt staplas och garanterar enkel transport och platsbesparande förvaring. Den är utrustad med en praktisk klämma för fastsäkring och kan förlängas med plug-on filter av Afd-typ.


Hyra 287 kr/månad