Välkommen!

Vi är fem killar som går vårt sista år på ekonomiprogrammet på Strömstad Gymnasium. Därav ska vi under året driva ett ungdomsföretag. Är du en av många hemmatvättare som vill minimera din tid i tvättstugan? Nu är det slut på socksorteringen och kämpandet med oorganiserade sockar. Med vår effektiva tidsparande sockslinga kan du nu lägga den tiden på något du tycker är kul istället. Tillsammans med vår sockslinga vill vi även ge våra kunder en möjlighet att få kvalitetssockar till ett lågt pris. 

VÅR INTERVJU MED SPARBANKEN TANUM!

Tips på den perfekta julklappen till den som redan har allt! 🧦🎁

I dag vill vi skriva några rader om ett gäng killar som i sitt UF-företag erbjuder något helt nytt på den svenska marknaden – nämligen en sockslinga som garanterat sparar tid i tvättstugan!

Hugo Ljunggren, Oscar Landgren, Viktor Gustavsson, Filip Gunnarsson och Gabriel Dräckes går sista året på ekonomiprogrammet vid Strömstad Gymnasium. Tillsammans har de startat UF-företaget Project Socks UF som säljer kvalitetssockar av bambu samt den smarta sockslingan som gör att man slipper uddastrumpor och socksortering efter tvätt. 

Nyfikna som vi är har vi så klart träffat killarna för att ta reda på lite mer...

Hej, berätta om Project Socks UF 
”Project Socks UF började med att sälja kvalitetssockar i bambu som är väldigt sköna men också ett bra miljöval. Efter att ha sett problemet med socksortering och uddastrumpor i tvättstugan började vi söka runt för att se om det fanns något som kunde underlätta detta. Först tittade vi på flera olika sockklämmor innan vi hittade denna som vi döpte till ”Sockslinga”. Först var sockslingan mest tänkt som en kringprodukt men nu tror vi att det är den som kommer att bli den stora grejen!"

HELA INTERVJUN FINNS PÅ SPARBANKEN TANUMS FACEBOOK