Välkommen till Procoma Coil och Wire-o bindaren!

                                           Vi har satsat på specialmaskiner för små och medelstora upplagor, små och stora format med korta ställtider!                                                                       Vår största satsning är att vi har satsat på en unik pappersborr som utan problem kan Wire-O eller Coilhåla så litet som 5x5 cm eller så stort som A3+ på bindningssidan och ännu större på obunden sida och detta effektivt!

 

Exempel på borrbild Exempel på borrbild Exempel på borrbild Exempel på borrbild Exempel på borrbild Exempel på borrbild

Prislista wire-o / Coil Bindning

Prislista 20190812 Prislista 20190812 Prislista 20190812 Prislista 20190812 Prislista 20190812 Prislista 20190812

Priserna är tänkta att funka till små och medelstora stora upplagor.Tänk på att meddela oss i god tid vid order och hänvisa till prislistan och datumet på den. Prislistan kan komma att ändras när som helst så kontrolera alltid priset på hemsidan om ni har gjort en utskrift av den. Har ni andra önskemål på hur prislistan ska se ut för just er, tex att det kommer färdigskuret då tar vi fram en prislista som funkar för er.

Coil plastbindning.

Coil 44mm Coil 44mm Coil 44mm Coil 44mm Coil 44mm Coil 44mm

Vi vill trycka lite extra på denna bindningen som är extrem tålig, det går inte att tappa sidor då den snurras in i boken man kan trampa på den och böja den och den funkar fortfarande!

På bilderna så ser man den tjockaste bok vi någonsin bundit nämligen 44mm och där går gränsen för vad som finns när det gäller coil! Upplagan var 10 ex och vi fick inte mer än 10 och detta fixade vi tack vare våra specialmaskiner!

Slå gärna plastic coil bindning på en www söksida så ser man mer bilder om hur det funkar!