Velkommen til Netthandel for powertex produkter i Norge

Vøringsfossen med Ingeborg og Jan Arild og " Charma"

Litt om oss 

Firma navn; Powertex Netthandel Mixed Media Norway AS, org, 925155799. Eies og driftes av ekteparet;  Ingeborg Strand og Jan Arild Johansen. 

Vi kjøpte "denne"netthandelen i juni- 2020. Den ble da skilt ut fra Powertex Art and Craft Norway As.

Ingeborg begynte å bruke powertex produktene i 2015, og deltok på teacher treninger hos Kjersti E. Matre. Ble sertvisert på flere nivåer og i en årerekke holdt fysiske kurs i "powertex skulpturer". Har i det siste stort sett laget mye spennende "egne skulpturer" på bestilling og til salgs. 

Jan-Arild sin store hobby er knivmakeri, han har et rikt utvalg med flotte kniver for salg. Besøk hans side på facebook. Kniver i vest

Vennlig Hilsen Ingeborg og Jan Arild


Dere finner oss her; Vi holder til i 2 etg, i Sagvågen Kystlag sine lokal i Sagvågsbrekko 7, 5410 Sagvåg på Stord

Vi bor like ved, på bryggekanten, Holmen30 a, Ingeborg har også salgsutstilling i Gamle Galleri Vest lokalene, v/ Wenches catering  


Powertex har unike egenskaper med naturlige og miljøvennlige material

Powertex er et universelt vannbasert medium for alle kunstverk, skulpturer, malerier og dekorasjoner. Du kan bruke universalmediumet på alle materialer som absorberes, for eksempel tekstiler, papir, papp, lær og glass. Powertex hefter seg ikke på plast, og er et miljøvennlig og gift fritt produkt.

Powertex universalmedium kan i kombineres med Stockinette, Power cotton, Paperdecoration, Sand & Balls, Stone Art, Easy3Dflex fra nettbutikken vår.

I tillegg kan en kombinere alt dette med akryl maling, spesiellt i biledkunst er dette blitt vellykka.


Powertex Internasjonalt

Brigitte Grade startet Powertex i Belgia 2001

Den gang ble produktet kalt tekstilherder. I løpet av disse årene er det kommet mange produkter til bruk i alle typer mixed media kunst. Brigitte Grade driver i tillegg Powertex akademiet i Brussel, Belgia. Der er det opplæring/trening av distributørene foregår. 

Besøk hjemme siden hennes, powertex internasjonalt.