Konstsmycka ditt hem med Art by CLT

Häng med på liveshopping i februari...

Varmt välkommen in till min systersida Art by CLT.

Jag heter Charlotta Lagerberg-Thunes och är i grunden utbildad beteendevetare, men efter år av socialt arbete inom stat och kommun sadlade jag om för att bli min egen. Jag har skriver på min sjuttonde bok, frilansskriver, och med tiden har jag också börjat måla mer och mer. Jag fann det så helande och läkande, att jag idag arbetar med mitt skapande och min kreativa ådra vid sidan av mina föreläsningar på heltid, vilket känns fantastiskt och en ynnest att få göra!

Jag brukar säga att färg är känslornas språk,  och det är med känsla jag målar intuitivt och runda mönster, där jag skapar sådant som du kan konstsmycka ditt hem med.

Mina verk är unika och skapade i få exemplar och bär på en djupare symbolik. Jag målar mest i gouache  i mild elegans och mönster som fåglar, blommor, fjärilar och tillverkar tavlor, skärbrädor, charkbrädor, underlägg, brickor, sammetskuddar, kökshanddukar och posters, som skapar ett personligt hem just bara för dig. Allt jag skapar är närproducerat och miljövänligt. Om du önskar en bild som du blir ensam om, kan du kika i shopen och skapa ditt hem både personligt och noga utvalt. 

Är du är nyfiken på min andra sida Lottas text och skrift, finner du länken här www.charlottalagerbergthunes.se, där mina olika uppdrag,  podden Känslostark, föreläsningar och böckerna finns.

Hoppas du vill bläddra vidare in på hemsidan för att mötas av mer färg och form, och att mina alster väcker en härlig känsla i dig, och att du tycker om det du ser, Färg är både energigivande och glädjefyllt tänker jag, och det värmer mitt hjärta så innerligt att få alla dessa underbara kundbilder, där alster flyttar in på olika platser i både hem och sommarhus.

Tack från hjärtat och för att du tog dig tid!


Med värme!

Charlotta Lagerberg-Thunes

Författare, bildkonstnär, föreläsare och beteendevetare

Fotograf: Anna Rehnberg bilderna på mig