Organisation

I september 2009 började äventyret för oss på Förskolan Eldflugan. Vi var 4 pedagoger som ville starta upp en förskola där vi själva kunde ta beslut och utvecklas framåt. Därför valde vi att starta upp en ekonomisk förening och började att driva Förskolan Eldflugan som ett personalkooperativ. Förskolan drivs av en styrelse med personal respresenterade i från alla avdelningar. 

Sedan starten har det hänt en hel del. Vi har gått i från en avdelning upp till tre stycken avdelningar. Vi har flyttat till större lokaler på Oxelgatan 2 där vi har nära till skog och natur och där vi har större utrymmen för att bedriva vår äventyrspedagogik. 

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss, fyll i formuläret här vid sidan. Det kan handla om klagomål, önskemål och bara allmänna frågor. Handlar det om ditt barn på vår förskola? Kontakta pedagogerna på avdelningen eller vår rektor 0533-689500. Önskar du arbeta hos oss så gå in på sidan "jobba hos oss". 

Vi kopplar tillbaka till dig så snart vi kan, räkna med svar inom 1-2 arbetsdagar. 

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här, för att svara på din fråga. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Dina uppgifter kommer raderas när ärendet är avslutat. 

Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy 

Rektor:
Malin Stensson


Styrelsen

Ordförande Therese Nilsson

Sekreterare Lisa Clettborn

Ledamot Alexandra Kullander

Ledamot: Lovisa Grimberg

INTRANÄT

WEBBMAIL

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.