Info

Hej och välkommen till Hundsalong Bröddarpsholm. Jag som driver salongen heter Anett och du hittar mig i Bröddarp, Vellinge kommun Jag tar jag emot de flesta raser samt blandraser upp till 25 kg, slå mig en signal om du har förfrågan om tyngre hund.

När du lämnar in din hund för behandling ingår alltid kloklipp, bad samt öronplock i priset.

 Jag började min klippkarriär när jag startade min uppfödning av Engelsk Cocker Spaniel för ca 20 år sedan. Efterfrågan att klippa andra raser blev stor och jag har under åren vidareutbildat mig via olika rasklubbar, uppfödare samt SVHF (Sveriges Hundfrisörförening) där jag är medlem. Jag har även gått flera kurser i hundfrisering på Irland.

 Jag har stor erfarenhet av hundar då jag dels varit uppfödare/hundfrisör i många år samt drivit hunddagis/hundpensionat under ca 10 års tid.

 Har du svårt att lämna in din hund på bestämd tid för behandling under dagen så kan du lämna din hund på morgonen och hämta när du jobbat klart. Den servicen betalar du 150:- för och slipper all stress då du lämnar din hund i trygga händer hos mig. Din hund får sällskap och kommer ut flera gånger under dagen. Tjänsten bokas separat i samband med ordinarie bokning via mailanett@broddarpsholm.se , via SMS 0705-605688 eller slå en signal.

Priser hundpassning:

Vardagar och vanliga helger 350:-/dag, stamkund 300:-

Alla röda dagar och helger 600:-/dag.

passning dagtid i samband med SPA 150:-

Passning dagtid enstaka dagar 250:-, stamkund 200:-

Priser Hundsalong:

Lämnas vid bokning/förfrågan.

 

Hjärtligt välkommen att boka tid på Hundsalong Bröddarpsholm! 

Hundsalong Bröddarpsholm
Bröddarpsvägen 114
235 94 VELLINGE

Kontakta oss
070 - 560 56 88
anett@broddarpsholm.se

 

 

.

.

.

.

.

.