SIDEN ER UNDER ARBEID

TILBUD TIL BEDRIFTER


Tilbudet til bedrifter som ønsker full eller delvis oppfølging av helsen til bedriftens ansatte.

 

Bedriftstilbudene innebærer alt fra felles Gruppetimer, til individuell oppfølging. Tibudene vil i stor grad skreddersys for deg og din bedrift. Oppfølging, kartlegging og rapportering vil skje etter eget ønske og egne mål for din bedrift.


GRUPPETIMER


Våre Gruppetimer for privatpersoner er satt sammen og tilrettelagt for mindre grupper, slik at alle får den oppfølgingen de ønsker. I denne sammenhenger er ikke prinsippet "jo flere, jo Bedre" brukt, og vi ønsker å ha en så tett oppfølging som mulig.


TILBUD FOR PRIVATE

TEKST KOMMER

BEDRIFTSTILBUD

Som Bedrift

Som bedrift i har du tilgang til en full oppfølging. Vi kan tilby både aktive og passive avtaler. En Bedrift  trenger ikke å velge det en eller andre, men kan velge deler av begge.  

  

Aktive Avtaler:

Aktive avtaler innebærer at store deler av trening og oppfølging skjer som en felles oppfølging for bedriften som kunde. 

Gruppetimer

Gruppetimene er i stor grad tilpasset bedriftens behov. Her er mulighetene mange, om det er inne, ute, utholdenhetstrening, styrketrening eller behov for at vi kommer til dere.

Individuelt tilpasset trening

Ut over treningen som gjøres i fellesskap ønsker vi i Parva Gradus å følge opp de i bedrift som ønsker eller trenger ekstra oppfølging. På daglig basis jobber vi med privatpersoner, og ønsker å implimentere dette inn i bedriften din slik at vi kan hjelpe til der skoen trykker mest. Denne type tilpassing er også veldig relevant for sykemeldte som skal tilbake til hverdagen eller sliter med gjentagende skader og overbelastninger.

Motivering og bevisstgjøring

Mye av vår oppgave er naturlig nok å motivere dere over hindre underveis, men like mye av dette gjelder bevisstgjøring rundt en rekke temaer. På deres ønske går vi inn i bedriften din for å se på faktorer som kan spille inn på kort og lang sikt og som kan være utsagsgivende for veien mot resultatene dere ønsker.

Arbeidsrelevant trening

Basert på hvordan din bedrift sin hverdag ser ut legger vi opp til relvant trening for å styrke spesielt muskegrupper som har høyest daglig belastning. Om målet kun er en mer aktiv bedrift har vi utallige muligheter for å hjelpe dere der også, bare fantasien er en hindring.

Måling, oppfølging og rapportering

Hele målet med bedriftstilbudet er resultater. Nytten av vårt tilbud ønsker vi å vise dere. Vi vil derfor i samsvar med deres ønske måle og rapportere innenfor regelverket som er satt for personvern. Ansatte med Individuelle avtaler kan vi rapportere oppmøte på.

 

Passive Avtaler:

Passive avtaler for bedriften gir ansatte en mulighet til å selv velge individuelle tilbud. Din bedrift og Ansatte fordeler de eventuelle kostnadene for oppfølgingen avhengig av hvordan avtalen settes opp. Avtalene er skreddersyd etter behov og mengde oppfølging som er ønsket.

  

Som Individ i bedrift

Veiledning og motivering

På lik linje med bevisstgjøring i hverdagen som nevnt over vil vi hjelpe deg med dine individuelle mål og ønsker. Som individ i en bedriftsavtale kan du selvfølgelig få hjelp med dine private ønsker i tillegg til de eventuelle målene som bedriften har satt. Uansett om avtalen er passiv eller aktiv vil det foreligge en tilbud til firmaets ansatte om privat oppfølging.

 

Fysisk program og Kostholdsprogram

Skulle du ha en ekstra begrenset tidsmessig hverdag eller økonomi så har vi også løsninger for deg. Som i tilbudene vi har til private, finnes det ulike løsninger for å hjelpe deg igang, og holde deg i en systematisert aktiv og sunn hverdag.

Fysikalsk behandling

Med en et opplegg fra PARVA GRADUS vil du har tilgang til behandling av våre samarbeidspartnere på sportsklinikken. Ingen ekstra betaling å forholde seg til, og du kan booke inn via oss slik at du kan ta behandling og trening i samme slengen.

 

Rehabiliteringstrening etter operasjon/sykdom/skade

Få en tett og gjevn oppfølging etter et sykehusopphold, en periode med skade eller sykdom. Vi jobber daglig med disse ulike situasjonene, i tillegg til egne erfarninger med slike operasjoner, sykdom og skader. my kan gjøres med små grep, og den tette oppfølgingen du får av oss kan hjelpe deg raskere tilbake.

Måling, oppfølging og tilbakemelding 

I tillegg til oppfølgingen via bedriften din, kan vi måle og følge opp en rekke ulike deler av din helse. Om det skulle være ytelse på en 3-D mølle, at du har blitt sterke, kroppsmålinger eller annet så må du bare spørre. En stor del av det å sette seg mål er å gjøre de målbare, og med riktig tilrettelagt trening og kost, vil vi vise deg at du klarer det.

  

  

  

  

Ta Kontakt for en uforpliktet prat om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.

 

All kontakt skjer til vår ansvarlige for bedriftsavtaler Joakim på E-post. Joakim@parvagradus.no

  

  

  

GRUPPETIMER

I tillegg til Gruppetimene som vi tilbyr kan vi på alle måter tilpasse en Skreddersydd gruppetime for deg og dine. Om dere skulle være 2 eller opp til 16 så kan vi legge opp treningen for deg og din famile, venner, kollegaer eller andre grupper. Er transport et problem kan vi komme til dere! med god planlegging er alt mulig! Ta kontakt med Susann for dine timer med en av oss!

  

  

DinFrekvens (GRUPPETIME)

TID: onsdager kl 18.

Oppstart 12. sept 2018 - siste time onsdag 5. desember (fri i høstferien)

 

Timen inneholder: God oppvarming, styrke hele kroppen, bevegelighet, koordinasjon, balanse, og god nedtrapp med uttøying

Dette er time for aktive revmatikere som er i jobb, og har mange baller i luften. Timen er basert for aldersgruppen 25 - 45, men alle er velkommen.

Bruker strikk og kroppsvekt som belastning

Kurset inneholder 12t

Drop inn kr 200, må ringe/txt på forhånd for å booke plass senest 2t før.

 

Kunder som er i PT program med PG trekkes kan betale med å bli trukket 30 min fra pakken sin pr gang, eller droppe inn for kr 130, og kan ha med seg en venn for samme pris eller får et tilbud ut i fra sin egen avtale.

 

 

 

PILATES prep. (GRUPPETIME)

max 1-3 per 60 min.

 

Dette er grunnleggende Pilates teknikk kurs. Basic gjennomgang av prinsipper, øvelser, pusteteknikker, og finne sine begrensninger. Derfor er det viktig at der er få i denne timen for å få mest ut av tilbakemelding og tilpasning til sitt nivå.

Det anbefales at man bruker ca 10-15t på dette nivået før man kan være med på større klasser og få mer advance øvelser.

 

 

 

 

PILATES:

Max 9 plasser pr. 60 min.

 

For å være med på denne timen må du ha vært igjennom grunnleggende timer i PILATES PREP. er man dreven i pilates skal man delta på 1-3 timer alene med instruktør for å vise at man er selvdreven og forstår øvelsene.

I denne time er det fokus på egen prestasjon i gitte øvelser i basic og advance. Klassisk pilates og stud pilaste (ballettens versjon). det legges inn utfordringer i samme øvelser, eller overganger mellom 2-4 øvelser i sett.

 

Pilates kan også gjøres en til en, men følger også samme prinsippet som time er lagt opp.

Booking skjer fortløpende, og kan selv velge å booke 1 og 1 time av gangen, eller 12 ukers opplegg.

  

  

Følg med på facebook https://www.facebook.com/parvagradusas/ og våres hjemmeside www.parvagradus.no for ledige plasser og informasjon!

   

  

Ta Kontakt for en uforpliktet prat om hva vi kan gjøre for deg, dine nærmeste og venner.

 

All kontakt skjer til vår ansvarlige for gruppetimer Susann på E-post susann@sportsklinikken.no