Susann og Joakim Første dag på kontoret

 

VELKOMMEN TIL OSS!

Parva Gradus betyr "Et steg av gangen". I utviklingen av dette firmaet har vi hovedvekt på å skulle skape et produkt som gjør at du får så mye oppfølging og trening som du selv ønsker. Dette gjenspeiler seg i våre tilbud.

 

 

Systemet vårt er designet for at du skal få trent mye i forhold til det du betaler. Vi har ikke en timepris, men en ukespris eller månedspris der du får mer for pengene, jo mer du trener.

 

 

Vi har tro på tverrfaglig behandling for å bedre helse, og på Sportsklinikken finner du et bredt spekter av ekspertise for å hjelpe deg med det du skulle trenge. Vi har et samarbeid her på klinikken som gjør at dine behov skal møtes uavhengig av hvem av oss som har ekspertisen. Her er ditt behov viktigst.

 

 

 

Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon!

 

VÅR FILOSOFI

DE SMÅ FREMSKRITTENE I HVERDAGEN

Filosofien til Parva Gradus AS  er å ta i bruk fysisk aktivitet, gi tverrfaglig behandling, og skape mental bevissthet i små steg av gangen. Målet er å  fungere best mulig i hverdagen.

 

Vi analyserer ditt behov, og setter sammen en plan slik at den skal være realistisk å fullføre, måler fremgang med hyppig oppfølging og oppdatere nye mål for fremtiden. Det er det lille fremskrittet i hverdagen som skaper restulater.

 

 

Sjekk Susann sin Blogg om en revmatisk utfordret hverdag både fysisk og mentalt --> MR: SJØGRENS

Klikk på overskriften for å gå direkte til Mr. Sjøgrens bloggen til Susann Carine Olsen